Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Dell Latitude E6420 i5 (druga generacija)

520 pregleda
10 želi ovaj predmet

Dell Latitude E6420 i5 (druga generacija)

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 14.06.2018. u 20:07

Kupljen za: 12.609 RSD

Broj ponuda: 41 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ruzvelt84

(329)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

384 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Dell
  • Dijagonala ekrana 14`

Dell Latitude E6420 u odličnom i radnom i vizuelnom stanju. Kućište kombinacija aluminijum magnezijum, prelepo izgleda. Odličan laptop od vrhunskog proizvodjača. OPERATIVNI SISTEM Windows 7 Ultimate. Panel je 14,1 inča HD LED 1366x768 pixela. Kompletno opremljen, sa kamerom, rezačem, čitačem kartica i ostalo. Prolazi vojne standarde američke vojske MIL-STA G810 i otporan je na extremne temperature, visine, na vibracije, prašinu itd. Što se tiče izgleda, u odličnom je stanju, nema nikakvih udaraca, lomova, ulubljenja... Uz laptop dolazi originalan DELL adapter, a baterija je odlična i Wear level joj je svega 4%, što daje autonomiju od oko 4h. Pokazuje i veću autonomiju, ali ovo je realno. Osvetljena tastatura sa nekoliko nivoa osvetljenosti olakšava rad u uslovima smanjene vidljivosti. A i pridodaje izgledu laptopa.

Konfiguracija:

CPU - Intel Core i5-2540M na 3.0Ghz
RAM - 4Gb DDR3 na 1600Hz
Grafika - Intel HD 3000
HDD - 160Gb Seagate (Perfektan)
Panel - 14,1 inča Slim HD LED Antiglare 1366x768 pixela
Baterija - oko 4h autonomije
Optika - DVD rezač
Mreža - LAN, WiFi, 3G
Ostalo - Kamera, čitač kartica, 2xUSB 2.0, e-Sata, VGA out, ExpressCard slot, HDMI, Head Phones out, ORIGINALAN Windows 7 Pro x64...

Ukoliko imate pitanja izvolite...

Srecna licitacija

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje PostNet (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

1. Kupac je u obavezi da uspostavi kontakt u roku od 3 dana nakon zavrsetka aukcije i uplati izlicitiranu sumu do 10 dana nakon zavrsetka aukcije. Zadrzavam pravo da na osnovu Vasih ocena odredim da li cu poslati pouzecem ili cu traziti uplatu unapred. Nacin uplate je stvar dogovora (PostNet, uplata na racun...).


2. Pakovanje i slanje je besplatno. Postarina zavisi od kurirske sluzbe, a okvirno je 300 dinara. Ukoliko ne zelite da doplatite za neko specijalno pakovanje po Vasem izboru, artikal ce biti poslat u najjednostavnijem pakovanju, odnosno onome sto obezbedjuje kurir sluzbe koju ste odabrali. Ne saljem u inostranstvo niti saljem autobusima, vozovima i slicno.

3. Ukoliko se salje, paket ce biti poslat istog dana kurirskom sluzbom po Vasem izboru, a najkasnije 24 sata nakon sto uplata bude primljena i verifikovana. Moje pozitivne ocene su garancija da necete biti prevareni.

4. Paketi koji su izgubljeni ili osteceni u toku transporta (ukoliko niste platili specijalno pakovanje i osiguranje paketa) nisu moja odgovornost. Na Vama je da trazite odstetu od kurirske sluzbe. Nemojte traziti povracaj novca ili zamenu predmeta od mene.


5. Ocenu cu dati istog trenutka kada dobijem novac. Od Vas ocekujem da date ocenu cim primite predmet i utvrdite da je sve kao u opisu aukcije.


6. Zamolio bih da me kontaktirate pre nego sto ostavite negativnu ili neutralnu ocenu kako bismo pokusali da uradimo sve sto je moguce da se trgovina zavrsi na obostrano zadovoljstvo.


7. Pre nego sto postavite ponudu, procitajte pazljivo sve uslove. Davanjem ponude prihvatate sve navedene uslove. Ukoliko vam nesto ne odgovara, NEMOJTE DA NUDITE. Za sve dodatne informacije iskoristite PP.

Prodavac

ruzvelt84 (329)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

384 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 67028037