Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Dell Inspirion - i3 procesor, NVIDIA Grafika, garancija

856 pregleda
7 želi ovaj predmet

Dell Inspirion - i3 procesor, NVIDIA Grafika, garancija

Završena

Datum završetka: 05.08.2017. u 21:14

Početna cena: 31.990 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

gocavlat

(567)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

710 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Dell
  • Dijagonala ekrana 15`

Dell laptop u garanciji, besprekoran, model Inspirion 5558, ima posebnu graficku NVIDIA 920M sa 2Gb memorije koja je dobra za razne igre i programe + dodatnu graficku na samom procesoru i vrhunsku bateriju za visecasovni rad.

Procesor je Intel i3-4005, poseduje 4 GB ram memorije, hard disk WD od 500GB, ima ugradjeno pozadinsko osvetljenje tastature sa 3 nivoa podesavanja.

Memoriju je moguce prosiriti do 16GB a sam laptop se moze pokretati sa windows 7,8 ili 10 kao i nekim linuxom na primer ubuntu kao i preko eksternog usb 3.0 flesa ili se moze ubaciti ssd sve prema individualnoj potrebi i nameni korisnika.

Baterija traje preko pet sati - sve u zavisnosti od nacina koriscenja vreme moze biti krace ili duze.

Koriscen je svega nekoliko puta u vrhunskom je stanju, izgleda kao da je tek izasao iz prodavnice, baterija je izvrsna, zastitne folije po ivicama laptopa nisu ni skinute.

Laptop je kupljen 05.05.2016. u garanciji je do 05.2018, garantni list firme EWE, kupac dobija i fiskalni racun. Dolazi u svojoj original ambalazi u kompletu sa punjacem, za sve detalje pogledajte slike.

Pogledajte i moje ostale aukcije kao i ponudu na Kupindu:
http://www.limundo.com/Clan/gocavlat/SpisakAukcija
http://www.kupindo.com/Clan/gocavlat/SpisakPredmeta

Detaljnija specifikacija modela preuzeto sa neta:

Ekran
Veličina ekrana: 15.6"
Rezolucija ekrana: 1.366 x 768 Format rezolucije: WXGA
Tip panela: LED Ostalo: TrueLife™

Procesor / Čipset
Klasa procesora: Intel® Core™ i3 Model procesora: i3-4005U
Broj logičkih jezgara (niti): 4
Radni takt procesora: 1.7 GHz
Keš memorija procesora: 3MB Intel® Smart cache
Ostalo: Hyper-Threading, 22nm, Haswell

Memorija (RAM)
Memorija (RAM): 4GB Tip memorije: DDR3
Radni takt memorije: 1.600MHz
Broj slotova: 2
Popunjeni slotovi: 1
Maksimalno podržano: 16GB
Ostalo: Low-voltage memorija,
Maksimalno podržan radni takt memorije: 1.600 MHz

Grafika
Grafika: nVidia®; GeForce®
Model grafike: GeForce® 920M
Količina grafičke memorije: 2GB
Tip grafičke memorije: GDDR3

Dodatna grafika
Proizvođač: Intel® HD Graphics
Model: 4400
Tip memorije: Deljena

Skladištenje podataka
Tip skladištenja: Hard disk
Hard disk: 500GB
Broj obrtaja diska: 5.400rpm
Hard disk interfejs: SATA III
Optički uređaj: DVD±RW DL

Mreža
Wi-Fi: Da
Bežični mrežni standardi: IEEE 802.11a, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IEEE 802.11ac
Model: Intel® Dual Band Wireless-AC 3160
Bluetooth™: Da
Bluetooth™ verzija: 4.0
Bluetooth™ model: Intel®
Žična mreža (LAN): 10/100Mbps (Fast ethernet)

Priključci / Slotovi
HDMI priključci: 1x HDMI
Ukupno USB priključaka: 3
USB 3.0 priključci: 1
USB 2.0 priključci: 2
RJ-45 (LAN): 1
Audio: 1x 3.5mm (izlaz i mikrofon)
Čitač kartica: 3-u-1
Ostali priključci / Slotovi: Kensington security

Kamera
Rezolucija: 1 Megapiksel
Snimanje videa: HD 720p
Model: HD

Audio
Zvučnici: 2.0
Snaga: 2x2W
Mikrofon: Ugrađen
Ostalo: High Definition, Waves MaxxAudio®

Tastatura
Slovni raspored tastera: EN (US)
Numerički deo tastature: Da
Osvetljena tastatura: Da Ostalo:
Multi-touch touchpad, Chiclet (island style)

Baterija
Tip: Litijum-jonska
Broj ćelija baterije: 4

Fizičke karakteristike
Dimenzije: 380mm x 260.4mm x 23.75mm Masa: 2.24kg
Masa (raspon): 2kg - 3kg
Boja: Crna
Opis boje: Glossy Black
Ostale karakteristike
Podržane tehnologije: nVidia®; Optimus™, Intel® WiDi (Wireless Display)

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Uslovi prodaje:
Sve što se oglasi na mojim aukcijama na limundu ili na kupindu prodajem kao fizičko lice.

Pažljivo čitajte opis i pogledajte slike radi boljeg razumevanja predmeta licitiranja. Boja na slikama može se razlikovati u zavisnosti od vrste i količine svetla kao i aparata za slikanje i ugla korišćenog za slikanje predmeta prodaje te ne mora na vašem displeju odražavati isto sto ljudsko oko može videti direktno gledajući predmet sa slike.

Šaljem nakon uplate na način koji ja odaberem da primim prodajnu sumu kao što je na primer nakon uplate na tekući račun.

Lično preuzimanje isključivo po prethodnom dogovoru za vreme a na lokaciji u okviru područja opštine Kragujevac koje meni lično odgovara za isporuku i koje cu saopštiti nakon prethodno dogovorenog dana i vremena preuzimanja.

U slučaju nemogućnosti isporuke navedenim kurirskim službama(ne rade, ne dolaze, ne primaju predmet i slično) zadržavam pravo promene kurirske službe i načina preuzimanja radi isporuke predmeta aukcije.

U inostranstvo i na KiM stvari kupljene na limundu i kupindu ne šaljem.

Šaljem kurirskim službama koje sam navela, neodgovaram za oštećenja ili gubitke u transportu preko kurirskih službi. Sve prodate predmete vrednosti preko 4000 dinara postexpressom ili preko 2000 dinara kao paket šaljem kao pošiljke/pakete sa naznačenom vrednošću radi dodatnog osiguranja pošiljke u slučaju bilo kakvog oštećenja ili gubitka a prema uslovima kurirske službe i pošte. Sve pošiljke u svakom slučaju idu na potpun rizik kupca a bez navedene vrednosti na pošiljci gubitak ili štetu na paketu je nemoguće nadoknaditi i ja ne snosim odgovornost za bilo kakav rizik od od gubitka ili oštećenja pošiljke u transportu do kupca.
Slanjem preko kurirske službe kupac prihvata i uslove i načine isporuke koje propisuje kuriska služba i smatram da je mojim činom predaje pošiljke kurirskoj službi na dalje postupanje sa moje strane predmet lično uručen kupcu.

Kome ne odgovara slajnje kurirskom službom pod navedenim uslovima uvek ima opciju ličnog preuzimanja a pod navedenim uslovima za lično preuzimanje.

Poštarina ili prenos kurirskom službom u svakoj varijanti ide o trošku kupca u svim smerovima a u slucaju eventualno nekih dodatnih specifičnih zahteva oko slanja navedenim kurirskim službama a koje prihvatim tada pre isporuke moraju mi biti plaćeni svi troškovi dostave unapred.

Pošiljke mogu van uobicajenog fabričkog pakovanja ili mog uobičajenog načina pakovanja a na zahtev kupca preko toga jos dodatno zaštiti stiroporom ili folijom i to može da kosta od 30-250 dinara a što mora da mi se doplati na cenu u zavisnosti od gabarita pošiljke i ako želite da vam dodatno na taj način zapakujem pošiljku naznačite mi odmah limundo porukom. U svakom slučaju dobijate upakovano ili u original ambalaži ako ista postoji ili u ambalaži koja mi je na raspolaganju ali ako želite i preko toga još dodatne zaštite tada dodatni stiropor i foliju za zaštitu na zahtev ako treba da je kupujem onda i naplaćujem ono što mene dodatno košta dok odgovornost za pakovanje iako se trudim da što bolje upakujem ne snosim. Na pakete vrednosti preko 10000 dinara ne naplaćujem dodatnu zaštitu u vidu folije ili stiropora koju cu koristiti pri pakovanju sem ako predmet pakovanja nije preko gabarita 0.5x0.5x0.5 metara. Selotep traku ne računam:)

Ako ste zbog bilo koje stvari oko aukcije ili kupovine nezadovoljni ili imate nedoumice kontaktirajte me i uz dogovor ćemo sve resiti. Ko radi taj i greši.

Garancija bilo koje vrste nepostoji sem ako nije drugačije napisano u opisu aukcije.

Ako i postoji garancija ili po novom saobraznost ja nisam i ne mogu biti davalac garancije ili saobraznosti već je to ovlašćeni servis, uvoznik, proizvođac ili trgovina-trgovac kao pravno lice ili preduzetnik ako postoji odnosno od koga je predmet koji ja prodajem kupljen i ako ima važeću u skladu sa zakonom saobraznost ili garanciju. Svaka saobraznost ili garancija se ostvaruje u skladu sa proizvođačevom ili trgovčevom politikom od koga je predmet koji se ovde prodaje kupljen i nema direktne veze samnom. Ukoliko se garancija po prethodnom dogovoru samnom nakon prodaje ostvaruje preko mene kao posrednika u slanju predmeta koji je prodat preko limunda ili kupinda do proizvođaca ili trgovca koji daju saobraznost ili garanciju moraju mi biti nadoknađeni svi troškovi transporta.

Svu robu a posebno garderobu, obuću, tehničku i elektronsku robu bilo koje vrste mozete uvek pogledati i proveriti i po potrebi uz prethodni dogovor samnom isprobati u toku ličnog preuzimanja, uveriti se tom prilikom da je sve opisno tačno te da vam je unapred predočeno pravo stanje i opis robe koju kupujete.

Za dat opis robe prema proizvođacevoj specifikaciji preuzetoj sa interneta ili upustva ili reklame ne snosim odgovornost i ne mogu da pružam tehnicku podršku za rad i korišćenje uređaja koje prodajem. Za sva odstupanja od specifikacija koje su preuzete od proizvođaca uređaja obratiti se proizvođačima.

Isprobavanje ne važi za nove i/ili neraspakovane predmete ili stvari u fabričkom pakovanju koje bi raspakivanjem i probama gubile prodajnu vrednost a dok ne budu isplaćeni u celosti. U slučaju kada i kako ja procenim da se trzišna vrednost gubi raspakivanjem ili probom a pre raspakivanja i probanja moraju mi biti nadnoknađeni gubci u prodajnoj ceni koji takvim postupanjem nastaju i samo uz nadoknadu gubitaka bi bila moguća proba van slučaja prethodnog plaćanja u celosti. U svakom slučaju nakon plaćanja u celosti prilikom ličnog preuzimanja kupac može detaljno da pogleda kupljeni predmet i da ako ima odmah u mom prisustvu izjavi reklamaciju koju mogu da prihvatim ili odbijem ako je neosnovana. Ako prihvatim reklamaciju bilo osnovanu bilo neosnovanu mogu da odbijem deo plaćene cene za iznos za koji smatram da je umanjena vrednost predmeta nakon probe i upotrebe računajuci i gubitak vremena i novca potrebnog za ponovnu prodaju tog istog predmeta. Naknadne reklamacije nakon ličnog preuzimanja kao i prilikom dalje upotrebe ili nakon držanja u vlasništvu od strane kupca ne prihvatam. Ne primam nijednu vrstu reklamacije nakon slanja kuriskim službama jer imate mogucnost da lično pogledate predmet kupovine pre preuzimanja i da se uverite da je sve u skladu sa datim opisom bez skrivenih mana a kako ja nisam prisutna nakon prijema kuriskom sluzbom I ne znam u kakvom je stanju isporučen predmet niti šta se sa njim radi prilikom raspakivanja i probe smatram da su u tom slučaju iskazane reklamacije neosnovane. Kako ja nisam davalac garancija i saobraznosti ako postoje reklamacije na predmete koji imaju garanciju ili/i saobraznost, reklamacije se ne mogu meni lično upućivati vec davaocu saobraznosti i garancije, mogu ako se prethodno saglasim sa time da posredujem u poslu reklamacije između kupca i davaoca saobraznosti/garancije i to samo ako su mi plaćeni svi troškovi koje cu kupcu saopštiti unapred sa čime se kupac mora složiti ako želi moje posredovanje u protivnom sva prava na saobraznost i garanciju kod ovlašćenih trgovaca, servisera i proizvođaca moraju se ostvarivati samo na bazi dokumentacije koju je kupac uz uređaj dobio bez traženja mog daljeg posredovanja ili pomoći. Kod računarskih, telekomunikacionih, elektronskih i drugih tehničkih komponenata ili uređaja bilo koje vrste sa važećom garancijom ili saobraznosti sa ili bez reklamacionog lista savetujem stručnu montažu i rukovanje da ne dodje do fizičkog oštećenja jer tada bilo kakva saobraznost ili garancija proizvođaca, servisa ili trgovine ako je i postojala više ne važi.

Ako piše u opisu predmeta prodaje da postoji garancija ili saobraznost ili pravo na reklamaciju tada uz predmet koji se prodaje postoji ili račun ili kopija računa ili reklamacioni list ili garantni list ili neka izjava davaoca saobraznosti odnosno računa ako je u pitanju domaće lice od koga je roba kupljena koju ja prodajem a ako je roba kupljena u inostranstvu ili na drugi način direktno dobijena od proizvođaca ili trgovca tada obično uz predmet prodaje postoji samo izjava proizvođaca ili trgovca gde se sva reklamna prava ostvaruju u skladu sa proizvođacevom poslovnom politikom sa kojom ja nemam veze niti uticaja. Predmete kupljene od prodavca uz ugovor bez računa ili bez fiskalnog računa a koji imaju saobraznost ili garanciju prodajem samo sa izjavom-garancijom proizvođaca ili trgovca ako postoji bez davanja opisa i uvida u detalje ugovora i vanfiskalnog računa već onako kako je navedeno u opisu predmeta bez obaveze da se u opisu navede način na koji je predmet kupljen i razloge prodaje već samo sta ide uz predmet i u kom je stanju predmet prodaje. Ja ne izdajem fiskalne račune niti je ova prodaja komercijalna delatnost. U svim mojim prodajama na Limundu-Kupindu bice primenjeni isključivo Zakoni Republike Srbije koji se odnose na kupoprodaju izmedju dva fizička lica ili izmedju mene kao fizičkog lica u svojstvu prodavca i kupca u nekom drugom statusu.

Po potrebi ako je to moguće i potrebno a uz nadoknadu i po prethodnom dogovoru samnom kupac moze da dobije ovlašćenje koje će mu omogućiti lakše ostvarenje prava na reklamacije na predmete kupljene od mene a koji su u saobraznosti/garanciji(ako je navedeno u opisu predmeta koji se prodaje da saobraznost/garancija postoji) do određenog datuma koji je odredio davalac saobraznosti/garancije. Kupac snosi sve troškove sastavljanja i overe takvog ovlašćenja kod javnog beleznika. Ovlašćenje se vezuje isključivo za predmet prodaje i ne može se vezivati za druge namene i druga prava van prava na podnošenje reklamacije od strane kupca bez prisustva osobe koja ovlašćenje daje kao i prava predavanje predmeta na reklamaciju kao i podizanje/preuzimanje predmeta sa reklamacije nakon što prodavac/trgovac/servis uvaži ili ne uvaži reklamaciju.

Naglašavam opet da svu robu koju ovim putem prodam a posebno tehničke uređaje, telefone, tablete, računarske komponente, električne ili motorne uredjaje bilo kakve reklamacije ne primam automatski ako su poslati poštom ili bilo kojom kurirskom službom a u ličnom preuzimanju nakon plaćanja možete izneti neku primedbu ako je imate u odnosu na opis koji je prethodno dat uz predmet prodaje na limundu ili kupindu ako je opis bio u suprotnosti sa viđenim stanjem odmah prilikom ličnog preuzimanja.

Pošto ja nisam firma-trgovina i ne radim komercijalnu prodaju ovim putem ne mogu ponuditi bilo kakvu vrstu zakonske garancije ili reklamacije koje važe za firme i komercijalne delatnosti, sve prodajem lično kao fizičko lice putem oglašavanja i za svaku prodaju vaze isključivo moji uslovi prodaje u pogledu bilo kakve reklamacije koji su prethodno navedeni. Kome navedeni uslovi u pogledu reklamacije ne odgovaraju a i pored toga kupi od mene smatram da ako kasnije iznese protivljenje uslovima prodaje i traži reklamaciju suprotno uslovima sa kojima je bio upoznat pre kupovine da će pred bilo kojim relevatnim organom za odlučivanje primeniti moji uslovi prodaje sa kojim se saglasio pa i time da naknadne reklamcije van iznetih pravila i uslova ne prihvatam. Ako i prihvatim povraćaj predmeta iz bilo kog razloga koji bih prihvatila kao relevantan ukljucujuci i razloge prihvatanja reklamacije(bilo opravdane ili neopravdane) a po mom slobodnom izboru i proceni opravdanosti tih razloga odnosno ako smatram da je za mene prihvatljivo da na takav način(prihvatanjem reklamacije) razrešim bilo kakve kupoprodajne razmirice između mene i kupca a pri tome dođe(po mojoj proceni) usled manipulacije, raspakivanja ili rukovanja od strane kupca do umanjenja vrednosti uređaja ili predmeta u odnosu na vrednost pre preuzimanja, plaćanja ili slanja ili iz nekih drugih raznih razloga dođe do umanjenja vrednosti artikla koji je prodat, umanjena vrednost mi mora biti odmah nadoknađena u meri kojoj ja procenim da gubim takvim postupcima kupca kome su bili jasno prethodno predočeni opis predmeta i uslovi prodaje pre bilo kakvog preuzimanja i isporuke.

Povraćaj novca iz razloga predomišljanja kupca ili neodgovarajuće primene, potrebe ili namene predmeta koji je prodat nije moguć, razmislite pre kupovine da li vam predmet koji kupujete treba i da li vam odgovara. Polovne ili nove stvari ako su na neki način radi boljeg opisa dodatno testirane (kada imam mogucnost za tako nešto) bice navedeno u opisu kako je i šta isprobano ili testirano u protivnom prodajem ih kao netestirane-nove ili polovne ili neispravne, tako da čitajte pažljivo opis aukcije. Sve slike na aukcijama su original slike koje sam uslikala sem ako nije drugačije navedeno i/ili iz javnih kataloga proizvođaca radi boljeg opisa i prikaza funkcionalnosti i izgleda predmeta. Ukoliko kupac sa kupinda ili limunda iz bilo kog razloga ne preuzme robu ili artikal odnosno predmet prodaje koji je unapred platio u roku do deset dana od dana kupovine(kao dan kupovine se računa momenat nastao davanjem finalne ponude na limundu ili kupindu nakon čega se dobijaju podaci o kupcu) naplatiću troškove ležarine robe ili predmeta što uključuje i čuvanje robe ili predmeta do momenta preuzimanja. Ležarina za robu ili predmete do 5kg težine i prodajne vrednosti do 5000 dinara košta 200 dinara dnevno, za robu ili predmete do 10kg težine i prodajne vrednosti do 10000 dinara 350 dinara dnevno a za robu ili predmete preko 10kg težine i vrednosti preko 10.000 dinara 500 dinara dnevno. Ukoliko i nakon 30 dana od dana kupovine kupac ne preuzme prodati predmet gubi prvo na njega i isti predmet ću ponovo prodati, naplatiti troškove ležarine prema navedenim cenama a ostatak novca ako je moguće dostaviti kupcu na tekući racun ili na drugi način ako nije moguće uplatiti na tekući račun. Ukoliko se kupac ne pojavi sa tekućim računom i drugim načinom za uplatu ostvarene razlike u ponovno prodatoj ceni i ležarine nako 60 dana smatraću na bazi takvog ponašanja da mi je poklonio razliku u novcu. Prethodno ću kupca obavesiti porukom na kupindu ili limundu prvo o isteku vremena za normalno preuzimanje robe ili predmeta nakon 10 dana a potom nakon 30 dana poslati poruku o prodaji čuvane robe ili predemta radi naplate troskova u slucaju da i nakon 30 dana od dana prodaje nije došlo do preuzimanja od strane kupca - Poslatim porukama u vidu obaveštenja o isteku 10 ili 30 dana smatram da je kupac u svemu obavešten unapred i na vreme vezano za naplatu ležarine i ponovnu prodaju predmeta.

Ko se ne slaže sa svim mojim uslovima prodaje molim da ne kupuje.

Davanjem ponude ovde na Limundu ili kupovinom odmah na Limundu ili Kupindu te realizacijom kupoprodaje sa ponuđenim načinima plaćanja, slanja i/ili preuzimanja kupac se u potpunosti saglašava sa svim mojim uslovima prodaje bez upita u razloge prodaje o kojima ne mora da bude obavešten i prihvata da je sa moje strane unapred obavešten o svim činjenicama koje mogu da uticu na medjusobni odnos. Time uslovi prodaje ovde ovako istaknuti postaju sastavni deo bilo kakve međusobne obilgacije.

Prodavac

gocavlat (567)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

710 pozitivnih ocena

Kragujevac-Stari Grad, Šumadijski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 54984711