Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

DELL- i7 4600U / 2GB graf/ 8GB / SSD 256GB/ FHD+POKLONI

111 pregleda
1 želi ovaj predmet

DELL- i7 4600U / 2GB graf/ 8GB / SSD 256GB/ FHD+POKLONI

Prodat!

Datum kupovine: 17.11.2019. u 20:33

Prodat po ceni: 36.499 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

SimaH

(142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

285 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Dell
  • Dijagonala ekrana 14`

*** PRELEP I UNIKATAN LAPTOP, STVOREN ZA POKLON ! ! ! ***


*** Cena ovakvog laptopa kod nas je 193.696 dinara ---> https: // bcgroup-online. com/laptopovi/dell-latitude-e7440-(i7_4600u-8gb-256gb-ssd-w7p)-25612 ***

DELL Latitude E7440 - Bilo da ste na putu ili u kancelariji, sa ovim jakim i izdržljivim laptopom ćete sve svoje obaveze završiti sa lakoćom. Tanak (samo 2.1cm), lagan (svega 1.63kg) i sa odličim karakteristikama, kao što su Intel i7 procesor četvrte generacije i Samsung SSD od 256GB skladištenog prostora, predsavlja vrhunski poslovni laptop. ..


Odličan računar koji je veoma malo korišćen, odlično očuvan, bukvalno kao nov, stanje 10/10. Ceo izrađen u kombinaciji magnezijuma i aluminijuma, oko tastature je ceo gumiran, što ga čini veoma čvrstim i prelepog je dizajna, sa neverovatnom završnom obradom, slike govore više od reči.



Šarke odlične, Touchpad i Trackpoint savršeno rade. Hladan pri radu, i veoma tih. Radi brzo, bez seckanja. Prava mašina za mnoge namene. Laptop koji moze da služi kako za ozbiljan rad u aplikacijama ( Autocad, ArchiCad, Katia, Photoshop , Premier Pro itd ) tako i za igranje nekih igrica , sto znači veoma moćna masina novije generacije spremna na sve zadato i laptop je napravljen i za najzahtevnije korisnike. Zvučnici su nenormalno jaki i daju čist zvuk.


Laptop je prošao dug test izdržljivosti pod punim opterećenjem u programu Aida64 i FurMark, i sve je extra ! Pouzdan laptop, i ko ga uzme, neće se pokajati ! ! !

Konfiguracija:
Procesor: Intel Core i7 4600U vPro 4MB L3 keša ! - 2.10GHz , Max turbo ide do 3.30GHz - 4 jezgra (pogledajte na internetu, o kakvom je procesoru reč, zadovoljiće mnogima svoje kriterijume)
RAM: 8GB DDR3 1600MHz (UPARENE! Dodatna brzina i stabilnost u radu ! )
SSD: Samsung 256GB, bez loših sektora + slobodan slot za još jedan SSD
Displej: LED Slim Full HD 14` 1920x1080 (Panel ima zaštitni sloj, kristalno jasna i prelepa slika, bez mrtvih piksela, oštećenja, i drugih anomalija)
Grafika: IntelHD 4400 GT2 neuništiva (šeruje čak 2176 MB) - grafika koja može da obavlja i ozbiljnije poslove. ..
Baterija: 5h
OS: Windows 10 Pro (licenca za legalan ! ) + svi drajveri + najosnovniji programi
Ostalo: Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth, SD čitač, HD Web kamera, ulaz za mikrofon, izlaz za zvučnike/slušalice, ulaz za SIM karticu, docking, Smart Card - čitač zdravstvene /saobraćajne / lične karte, 3x USB (poseduje i usb 3.1, usb charging), DP display port, HDMI, docking, LAN, FingerPrint (otisak prsta), duplirani klikovi, WiDi . ..

*** LAPTOP POSEDUJE VODOOTPORNU I SVETLEĆU TASTATURU (4 nivoa) ***

Uz laptop dolazi njegov originalni punjač.

+POKLON IZNENAĐENjA vredan više od 80e
+POKLON BESPLATNA DOSTAVA (za one koji uplate sav novac unapred)

Može lično preuzimanje. Što se tiče slanja, članovima bez ocena ili sa negativnim ocenama ide prvo uplata na račun pa tek slanje laptopa.

*NAPOMENA:

1. Nađite jedan oglas, ko toliko detaljno TESTIRA (Aida64 Extreme, FurMark, Hard Disk Sentinel Pro, Speecy Pro, HW Info64, HW Monitor, CPU-Z, GPU-Z. .. ), OPISUJE i FOTOGRAFIŠE laptop, poput mene!

2. Fotografije su autentične od predmeta koji se prodaje, sve su uslikane u makro modu, tako da se vide i sitni-mikro tragovi i prašina. Nisu sređivane, niti menjane u PHOTOSHOP-u (kao što ostali rade), tako da uvek dobijate bolje očuvani predmet, nego što je na slikama!

3. Pored svih ovih pozitivnih ocena koje imam (bez ijedne negativne), fale još minimum 2000 pozitivnih ocena od kupaca, jer laptopove prodajem više van interneta po preporuci, i na malo i na veliko. Ocene mi nisu bitan faktor da jurim za njima, ali Vam ovde donekle pokazuju ko sam i kakvu robu nudim!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*POGLEDAJTE I MOJE OSTALE PONUDE*-*-*-*-*-*-*-*-*-*

Uslovi prodaje prodavca

***Ko ima manje od 30 pozitivnih ocena, ili ima jednu ili više negativnih, prvo ide uplata celog ili deo iznosa (zavisi od dogovora) na mom računu ili preko PostNeta, a zatim šaljem kurirskom službom koja Vama odgovara. Pouzećem šaljem ukoliko uvidim da je član siguran.

Za sva pitanja, tu sam, slobodno me kontaktirajte.***

Prodavac

SimaH (142)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

285 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 83774571