Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zvucnici Toshiba C655D

13 pregleda
0 želi ovaj predmet

Zvucnici Toshiba C655D

Završena

Datum završetka: 23.04.2024. u 17:29

Početna cena: 299 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

viktorikus

(81)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

99 pozitivnih ocena

Velika Plana, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Rezervni deo Zvučnik

Ispravni. Testirani!

Uslovi prodaje prodavca

USLOVI LICITACIJE:

-I-
Pažljivo pregledajte fotografije i pročitajte opis predmeta! Fotografije su originalne od predmeta aukcije, osim ako nije drugačije naglašeno u opisu.

-II-
Pojedine fotografije sadrže ambijentalne ili ukrasne predmete. Predmeti imaju isključivo estetsku svrhu i nisu na prodaju niti su deo aukcija osim ako nije drugačije naglašeno.

-III-
Predmet pakujem najbolje što mogu. Za štetu nastalu u transportu ne odgovaram. Cena isporuke nije uracunata u aukciju i plaća je kupac. Kupac može tražiti izmenu načina preuzimanja na svoju odgovornost.

-IV
Od kupca očekujem da se javi odmah nakon završene aukcije sa odabranim načinima plaćanja i preuzimanja. Ukoliko ne uspostavimo kontakt u roku od 3 dana, smatraću da je odustao od kupovine.

-V
Kupcima sa negativnim ocenama kao i onima sa manje od deset ocena slanje moguće tek nakon uplate.

-VI-
Standardno slanje podrazumeva pošiljku za isporuku za sledeći dan do 19h. Ako je potrebno isporuku izvršiti pre podne sledećeg dana, ili isporučiti "Danas za danas", gde je moguće- napomenite.

-VII-
Ako imate pitanja, pošto pročitate opis i uslove, i pregledate fotografije; pitajte; bolje pre nego što licitirate. Na taj način kupoprodaju možemo izvršiti na obostano zadovoljstvo.

Prodavac

viktorikus (81)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

99 pozitivnih ocena

Velika Plana, Podunavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133198793