Ram memorija 8GB / DDR3 / 2RX8

61 pregled
7 želi ovaj predmet

Ram memorija 8GB / DDR3 / 2RX8

Cena: 3.400 RSD

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

coma1

(357)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

397 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Rezervni deo Memorija

Brže i glatko

Motoeagle RAM je dizajniran da pomogne vašem sistemu da radi brže i glatko, što je jedan od najjednostavnijih načina za poboljšanje performansi vašeg sistema. Brže učitavajte programe, povećajte odziv, lako pokrećite aplikacije sa intenzivnim podacima i povećajte mogućnosti više zadataka na laptopu. Nakon instaliranja veće memorije, računar će reagovati znatno brže, posebno sa puno otvorenih prozora.

Visoka stabilnost

Kvalitetni originali, strog proces. Svi čipovi velikih brendova, kroz strogo testiranje i skrining testiranje. Napredni postupak galvanizacije primenjen na spojni prst poboljšaće otpornost na koroziju i električnu provodljivost. Nakon dugotrajnog sagorevanja u testu i testa tolerancije temperature usmerenog na glavnu sistemsku platformu, on odobrava da memorija Motoeagle poseduje visoku stabilnost i performanse.

Visoka kompatibilnost

Da bi bio siguran da će biti kompatibilan sa Intel, AMD i MAC sistemom, Motoeagle RAM je prošao testiranje kompatibilnosti sa svim popularnim markama matičnih ploča. Rezultati ispitivanja pokazuju da memorija može ponuditi vrhunske performanse i visoku stabilnost potrebnu tokom dugotrajnog rada za bilo koji brend računara.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

coma1 (357)

99,55% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

397 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106012697