Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

DDR2 2GB (2x1GB) 667MHz memorija za laptop

88 pregleda
1 želi ovaj predmet

DDR2 2GB (2x1GB) 667MHz memorija za laptop

Cena: 500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

bo86ki

(1.059)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.580 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Promos
  • Vrsta memorije SDRAM
  • Kapacitet 2 GB

Ispravne memorije za laptop, izvađene iz mog računara, 2kom x 1GB DDR2 na 667MHz.

Cena je za obe.

Srećna licitacija!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje BEX, Lično preuzimanje, Post express

Molim da pročitate sledeće i uzmete u obzir pri učestvovanju na mojim aukcijama:
- U slučaju bilo kakvih nejasnoća, molim kupce da pitaju sve što ih interesuje PRE LICITIRANJA. Reklamacije po pitanju nečega što je navedeno u opisu, odgovorima na pitanja ili prikazano na fotografijama ne prihvatam.
- Fizičko stanje predmeta se vidi na fotografijama koje su visoke rezolucije. Opisi su dati na osnovu subjektivnih zapažanja, neko može imati drugačije viđenje, ali zato služe fotografije i mogućnost postavljanja dodatnih pitanja radi pojašnjenja.
- Za predmete koji se prodaju kao polovni ne dajem garanciju, izuzev ako to nije navedeno u aukciji.
- Za predmete koji se prodaju u kategoriji NEISPRAVNO, gde često stoji i premisa „neispitano“ i „bez prava na reklamaciju“ važi upravo to, kupuju se bez prava na bilo kakvu reklamaciju. Reč je o uređajima koji su neispravni ili neispitani u potpunosti zbog nemogućnosti, oštećenja, nedostataka i dr.
- Preuzimanje predmeta je isključivo prema navedenom u aukciji. Ne šaljem pouzećem ili mimo navedenog, osim izuzetnih slučajeva i ukoliko procenim da može (npr.kupac ima veliki broj pozitivnih ocena a živi na velikoj udaljenosti od banke, pošte itd).
- Pri ličnom preuzimanju, kupac uzima predmet ISKLJUČIVO na mojoj adresi, proverava ga i ukoliko predmet odgovara opisanom, plaća i predmet otuđuje, bez daljih reklamacija. U slučaju preuzimanja putem kurirske službe, rok za eventualne reklamacije je 24h od momenta prijema pošiljke. Reklamacije upućene nakon nekoliko dana ne prihvatam.
- U slučaju reklamacije, kupac vraća predmet nazad, zapakovan u istoj ambalaži i o svom trošku. Nakon prijema predmeta i provere da li odgovara staju u kakvom je poslat, kao i da li je reklamacija osnovana, novac se vraća kupcu na isti način kako je predmet i plaćen. Vraća se isključivo iznos koji je izlicitiran, ne vršim povraćaj po osnovu PTT troškova koje je kupac platio.
- Razloga za nepoverenje radi povraćaja novca nema, s obzirom da je kupac maksimalno zaštićen pomoću Limundo Zaštite o kojoj se možete detaljnije informisati na linku: https://pomoc.limundo.com/hc/sr/articles/202510692-Limundo-za%C5%A1tita-za-kupce
- Svaki dogovor je moguć uz konstruktivan pristup problemu. Ako nešto možemo rešiti, rešićemo na normalan način i dogovorom. Ko želi da zaobiđe dogovor i po svaku cenu istera svoje uz pretnju negativnom ocenom, može je slobodno odmah dati i smatrati da više nema mogućnosti dogovora.
- Tokom skoro decenije kupoprodaje na Limundu, gore navedeni uslovi su neophodni usled nedefinisanosti pojedinih slučajeva u Limundo pravilniku a sve iz razloga kako bi se izbegla kasnije nesuglasice. Ukoliko nekome uslovi nisu prihvatljivi, molim da ne učestvuje na mojim aukcijama.

Prodavac

bo86ki (1.059)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.580 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128239009