Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Z270 extreme + Intel I5 7600k citaj opis NEISPRAVNO

1.142 pregleda
16 želi ovaj predmet

Z270 extreme + Intel I5 7600k citaj opis NEISPRAVNO

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 22.10.2018. u 20:03

Kupljen za: 10.123 RSD

Broj ponuda: 76 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

biljairade

(57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

60 pozitivnih ocena

Veliko Gradište, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Namenjena za Intel
  • Tip ležišta procesora (socket) 1151
  • Proizvođač Intel
  • Model z270 extreme4

MOLIM VAS DA PROCITATE CEO TEKST!!

Maticnu plocu i procesor sam kupio od coveka koji donosi polovnu robu iz inostranstva. Predamnom je komplet izvadio iz kucista, a namera mi je bila da na toj osnovi sebi sklopim novi racunar. Nije znao da li je ispravno, jer taj komp nije imao hard diskove i napajanje kao ni hladjenje za procesor.

Posle par meseci stajanja, plocu i procesor sam odneo u servis da pregledaju da li je sve OK, i tada su mi rekli da je ploca ziva, ali da mora da ide na neko programiranje, jer ima problem sa bios cipom. Takodje su mi rekli da ima napone pozadi na prikljuccima, odnosno da su mis i tastatura dobijali struju. Taj servis nije mogao da programira plocu, jer nisu imali tu masinu za ubacivanje biosa (neke stipaljke), a drugi servis je trazio 50 eura za posao, a meni je bilo cimanje da saljem, cekam, preuzimam, placam programiranje 50 eura a ne znam nista o procesoru, a pogotovu jer sam odustao od kompa kada sam cuo da RAM memorija za ovu osnovu kosta 200 eura.

O procesoru ne znam NISTA, jer ploca nije bila upaljena, a u servisu nisu imali slicnu da ga testiraju van ploce sa kojom je dosao.

Posto sam odustao od ideje, ide na limundo pa za koliko se proda. Jos jednom ponavljam, PRODAJE SE KAO NEISPRAVNO, bez reklamacija, lepo sam objasnio sve sto su meni preneli u servisu, i sta je koliko sam razumeo kvar. Druge detalje ne znam, stoji mi u fioci vec par meseci, pa hocu da povratim bar deo novca. Ide i zadnji lim. Ukoliko je neko vican servisiranju a voljan je da se kocka, mislim da je dobra prilika da se dodje do moderne masine.

Kupcima sa negativnim ocenama zbog ne preuzimanja saljem samo nakon uplate.


--- Dodato 20.10.2018. 20:49 ---
MOLIM CLANOVE SA NOVIM NALOZIMA I BEZ OCENA DA NE LICITIRAJU, KAKO BI IZBEGLI SUMNJE U POTENCIJALNO VESTACKO DIZANJE CENE. SA CLANOVIMA SA "SVEZIM" NALOZIMA I BEZ OCENA NE SARADJUJEM, PO CENU NEGATIVNE OCENE NA MOJU STETU.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Post express, Pošta

Prodavac

biljairade (57)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

60 pozitivnih ocena

Veliko Gradište, Braničevski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 70099797