Iskoristite popust od čak 50% i do 14. februara aktivirajte promo opcije TOP potkategorija i Žuta pozadina po sniženim cenama! Pokrenite prodaju ovde.

Ventilatori za računar 80mm Hidraulicno vešanje

121 pregled
1 želi ovaj predmet

Ventilatori za računar 80mm Hidraulicno vešanje

Cena: 4.199 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Dupont

(239)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

608 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Namenjen za… (socket) Svaki
  • Proizvođač HSC
  • Model -

14 malih 80mm i 1 veliki 120mm ventilator.

Šest malih ventilatora je slabo korišćeno jer su zamenjeni sporijim a osam je nekorišćeno jer su zamenjeni pre upotrebe uređaja.
Ventilatori su kvalitetni sa hidrauličnim ležajevima.

Veliki ide gratis.
Mali ventilatori dolaze sa kutijama.

Obratite pažnju na tip konektora.

Uslovi prodaje prodavca

USLOVI LICITACIJE:

-I-
Pažljivo pregledajte fotografije i pročitajte opis predmeta! Fotografije su originalne od predmeta aukcije, osim ako nije drugačije naglašeno u opisu.

-II-
Pojedine fotografije sadrže ambijentalne ili ukrasne predmete. Predmeti imaju isključivo estetsku svrhu i nisu na prodaju niti su deo aukcija osim ako nije drugačije naglašeno.

-III-
Neispravni predmeti ne podležu reklamaciji ni u kom slučaju.

-IV-
Komunikacija isključivo preko Limundo poruka. Izuzetak su hitni slučajevi prilikom ličnog preuzimanja, NAKON dogovora porukama.

-V-
Predmet pakujem najbolje što mogu. Za štetu nastalu u transportu ne odgovaram. Cena isporuke nije uracunata u aukciju i plaća je kupac. Kupac može tražiti izmenu načina preuzimanja na svoju odgovornost.

-VI-
Ukoliko nakon pobede čekate završetak još neke od mojih aukcija, obavezno mi se javite u predviđenom roku kako bismo izbegli nesporazume.

-VII
Od kupca očekujem da se javi odmah nakon završene aukcije sa odabranim načinima plaćanja i preuzimanja. Ukoliko ne uspostavimo kontakt u roku od 3 dana, smatraću da je odustao od kupovine.

-VIII-
Kupcima sa negativnim ocenama kao i onima sa manje od pedeset jedinstvenih ocena slanje moguće tek nakon uplate.

-IX-
Standardno slanje podrazumeva pošiljku za isporuku za sledeći dan do 19h. Ako je potrebno isporuku izvršiti pre podne sledećeg dana, ili isporučiti "Danas za danas", gde je moguće- napomenite.

-X-
Nakon slanja pošiljke dobijate poruku sa brojem za praćenje i iznosom poštarine. Na zahtev kupca je moguća uplata poštarine pre slanja. Na taj način pošiljku možete preuzeti bez novca.

-XI-
Aukcije izlicitirane na ispod 150 RSD možete preuzeti lično bez dodatnih troškova. U slučaju slanja plaćate troškove pakovanja i rukovanja u iznosu od 100 RSD po aukciji.

-XII-
Ako imate pitanja, pošto pročitate opis i uslove, i pregledate fotografije; pitajte; bolje pre nego što licitirate. Na taj način kupoprodaju možemo izvršiti na obostano zadovoljstvo.

LICITIRANJE NA MOJIM AUKCIJAMA PODRAZUMEVA DA SE SLAŽETE SA SVIM NAVEDENIM USLOVIMA.

SREĆNO!

Prodavac

Dupont (239)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

608 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 116634489