Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

graficka kartica MSI GTX 660 TwinFrozr gaming G series

1.407 pregleda
17 želi ovaj predmet

graficka kartica MSI GTX 660 TwinFrozr gaming G series

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 04.12.2016. u 23:44

Kupljen za: 12.065 RSD

Broj ponuda: 66 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

dejan73p

(219)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

399 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Način povezivanja sa računarom PCI-E
  • Memorija 2 GB
  • Proizvođač MSI
  • Model GTX 660

ispravna graficka kartica MSI TwinFrozr GTX 660 OC gamingGseries 2gb. mogu slobodno da kazem da je ovo jedna od kvalitetnijih grafickih kartica na limundu ,koja je isprobana u radu. garanciju dajem samo na licno preuzimanje na koje se odmah proverava na licu mesta. ovako naknadne reklamacije ne uvazavam. jer ko zna kako ce se tretirati predmet slanja u toku transporta i odkud ja da znam sta ce kupac da uradi sa njom ( jer ja sve placam servis da se proveri ispravnost grafike kao i kad je upitanju instalacija racunara) i zato stavljam opis koji je tacan . zato da ne bude zabune garancija ima iskljucivo samo na licno preuzimanje i ostale reklamacije ne uvazavam.zato molim vas da ne bi bilo posle , ej ne radi ne radi ono .ipak je ovo polovna stvar i moze da radi jos tri dana a moze da radi i jos tri godine. do sad nisam imao reklamacije na ispravne stvari.robu saljem iskljucivo nakon uplate postnetom i saljem samo postexpresom .

Uslovi prodaje prodavca

licitirani predmet saljem nakon uplate na racun koji cete dobiti. robu saljem utorkom i sredom .kupac sam snosi troskove transporta.za ostecenja nastala u toku transporta ne odgovaram.a predmet pakujem koliko god mogu mogu maximalno. molim kupca koji pobedi na licitaciji da u roku od 5 dana uplati licitiranu cenu i da se javi porukom u roku od dva dana od zavrsetka aukcije . u protivnom smatram da kupac nije pouzdan i ocenjujem negativno . kome se ne svidja ne mora da licitira . moze da se desi da za vikend ne odgovaram na poruke. molim vas da kad vam stigne licitirani predmet ne ukljucujete , vec sacekajte pola dana da se adaptira jer je velika hladnoca i stvara se kondenzacija. svaki predmet pre slanja slikam u radu i pravim video klip tako da naknadne reklamacije ne uva zavam. ovde ima puno nestrucnih ljudi i prave se pametni pa odmah ukjluce predmet u struju i on im izgori kasnije se zale . to me vise savrseno ne interesuje . i molim vas obratite paznju sta kupujete pre licitacije , nemojte posle da mi kazete da uz to ide i ovo i ono . znaci kupujete samo ono sto je na slikama sa opisom .

Prodavac

dejan73p (219)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

399 pozitivnih ocena

Leskovac, Jablanički okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 52412423