Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NVM2 adapter za SSD hard

108 pregleda
3 želi ovaj predmet

NVM2 adapter za SSD hard

Cena: 1.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

maxzakon

(24)

94,12% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

32 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

EAN/UPC: 1
Proizvod: JEYI M.2 NVME to PCIe 4.0 SSD Adapter - Brzina i Performanse na Novom Nivou!

Opis: Obezbedite vašem računaru neuporedivu brzinu i performanse uz JEYI M.2 NVME to PCIe 4.0 SSD Adapter. Ovaj adapter omogućava vam da povežete NVME SSD sa vašom matičnom pločom bez M.2 slota, pretvarajući vaš običan računar u brzu i efikasnu mašinu.

Performanse na Novom Nivou: Povezivanjem preko PCI-E 4.0 x4 kanala, brzina se poboljšava do neverovatnih 64 Gb/s. Uživajte u brzinama čitanja preko 5000 MB/s i pisanja preko 4500 MB/s, zahvaljujući kojima će vaš računar raditi kao munja. Ovaj adapter će osvežiti performanse vašeg računara i omogućiti vam da sa lakoćom obavljate čak i najzahtevnije zadatke.

Za ostale informacije posaljite poruku.

Univerzalna Kompatibilnost: JEYI adapter je kompatibilan sa PCI-E slotovima verzija 1.0, 2.0 i 3.0. Ne brinite za kompatibilnost sa operativnim sistemima - radi savršeno na Windows 8.1, 10 i 11, Mac OS i Linux platformama.

Praktičan Sadraj Kutije: Sve što vam je potrebno za jednostavno povezivanje dolazi u kutiji:

Adapter
Profil za kućište
Mini šrafciger
Sraf za kućište
SSD držač za sraf
Sraf za SSD
Važno Upozorenje: Napomena da se ovaj adapter ne sme povezivati sa PCI konektorom na matičnoj ploči, već se obavezno povezuje na PCIE slot. To garantuje siguran i optimalan rad adaptera.

Poboljšajte Rad Vašeg Računara: Neka vaš računar radi brže i efikasnije nego ikad pre uz JEYI M.2 NVME to PCIe 4.0 SSD Adapter. Vas kompijuter ce raditi neverovatnom brzinom.

Dostava i Kontakt: Poštarinu snosi kupac. Ako imate dodatna pitanja ili trebate više informacija, slobodno me kontaktirajte. Osvježite svoj računar sa najnovijim tehnološkim inovacijama - JEYI M.2 NVME to PCIe 4.0 SSD Adapterom!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

maxzakon (24)

94,12% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

32 pozitivnih ocena

Beograd-Rakovica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130909989