Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

NIERBO Mini HDMI u HDMI 2.0 kabl 4K 3 metra

47 pregleda
1 želi ovaj predmet

NIERBO Mini HDMI u HDMI 2.0 kabl 4K 3 metra

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 03.04.2024. u 20:45

Kupljen za: 999 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

aleksandarl

aleksandarl

(3.504)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.998 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Dužina kabla: 3 metra

HD 4K 60Hz Rezolucija : Uživajte u visokokvalitetnom videu sa rezolucijom od HD 4K 60Hz, pružajući jasne i oštre slike.

• Dvosmerni 2.0 kabl: Ovaj HDMI kabl je dvosmerni 2.0 kabl, koji vam omogućava da povežete HDTV ili tablet sa kamerom ili drugim uređajima.

• Kombinovana zaštita: Kombinovana zaštita na ovom HDMI kablu osigurava da je izdržljiv i da može da izdrži habanje.

Dvosmerni mini HDMI prenos: Pre upotrebe proverite da li je vaš uređaj opremljen mini HDMI portom (ne mikro HDMI ili mikro USB). Ovaj kabl podržava i mini HDMI na HDMI i HDMI na mini HDMI veze, olakšavajući audio i video prenos između kamera, kamkordera, tableta, grafičkih kartica, laptopova i HDTV-a ili projektora sa HDMI portovima preko mini HDMI porta.

Performanse velike brzine bez premca: Iskusite superiorne performanse velike brzine sa ovim Mini HDMI na HDMI kablom. Pridržava se najnovijeg HDMI standarda, podržava 4K video na 60Hz, rezoluciju 2160p i dubinu boje od 48 bita/pk. Sa propusnim opsegom do 18Gbps, održava kompatibilnost unazad sa prethodnim HDMI verzijama.

Pouzdan prenos i poboljšana izdržljivost: pozlaćeni konektori obezbeđuju stabilan i pouzdan prenos signala, minimizirajući gubitak signala za optimalne performanse. Jakna od najlonske pletenice pruža odličnu zaštitu od elektromagnetnih smetnji i povećava izdržljivost, omogućavajući kablu da izdrži više utikača i isključivanja za produženi životni vek.

Opsežna kompatibilnost i besprekorno audio-vizuelno iskustvo: Skrojen za različite mini HDMI uređaje, ovaj Mini HDMI na HDMI kabl isporučuje HD video i besprekoran zvuk. Kompatibilan je sa laptop računarima i tabletima kao što su MacBook Air, MacBook Pro, Surface Pro, kao i sa monitorima kompanija HP, Samsung, Dell, Acer, LG, Asus i projektorima kao što su DBPOVER i Meioung. Pored toga, može se koristiti sa Surface Dock-om i televizorima, obezbeđujući raznovrsnu kompatibilnost.

Uslovi prodaje prodavca

---------------------------------------------------------------------------------
Moguće plaćanje pouzećem, uz prethodni dogovor.
---------------------------------------------------------------------------------

Prodavac

aleksandarl
aleksandarl (3.504)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4.998 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132544905