Bežični HDMI EXTENDER 50M predajnik i prijemnik

66 pregleda
4 želi ovaj predmet

Bežični HDMI EXTENDER 50M predajnik i prijemnik

Završena

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Vasilije-8

(42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

PV-DT216V-A bežični HDMI ekstender adapter Dongle 165ft/50m preko ViFi-a Podrška IR HD 1080P video digitalni audio sa laptopa Nintendo Svitch Netflik PS4 na HDTV/projektor (predajnik i prijemnik)

ZELENI BEŽIČNI PRENOS: Udaljenost HDMI audio/video signala visoke definicije bežičnog prenosa prenosi se na 165ft/50m. Udaljenost VI-FI prenosa našeg proizvoda je dovoljna da pokrije celu konferencijsku salu ili prostoriju u kući, što znači da ne morate da kupujete dugačak HDMI kabl da biste produžili video signale.

BEŽIČNI PRENOS VISOKOG KVALITETA: Podržava video zapise visoke definicije do 1080p pri 60Hz. Specijalni format je kompresija i dekompresija video zapisa (H.264), efikasno poboljšanje efikasnosti prenosa kako bi se osigurala tečnost reprodukcije (tehnologija zaštite digitalnog sadržaja visokog propusnog opsega). Digitalni 5GHz frekvencijski bežični A/V prenos velike brzine. Kompatibilan sa HDMI 1.3 i HDCP 1.2.

20-60KHZ ŠIROKE FREKVENCIJE IR: Možete kontrolisati HDMI izvorni uređaj na udaljenoj lokaciji pomoću priloženih IR kablova, što znači da ako imate HDMI izvor u svojoj sobi za medije i uređaj za prikaz u svojoj dnevnoj sobi dok ste u dnevnoj sobi prostoriji, i dalje možete da koristite daljinski upravljač za HDMI izvor za kontrolu HDMI izvora sa funkcijom proširenja IR kontrole.

NAPOMENA: Budući da na bežični prenos mogu uticati faktori okoline, predlažemo da nosite samo jedan zid. Kada se proizvod prenosi u prostranom i relativno malom VIFI signalu, kvalitet njegovog prenosa signala će iznenaditi

JEDNOSTAVNO ZA KORIŠĆENJE: PLUG& PLAI: Jednostavna i praktična instalacija, uključi i igraj, nije potrebno podešavanje. Nema potrebe za postavljanjem komplikovane instalacije kablova ili žica.

NAPOMENA: NEMOJTE instalirati više kompleta na istoj lokaciji jer to može izazvati smetnje signala.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Vasilije-8 (42)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

46 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 109006381