Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zenski leopard bikini top XS-S

4 pregleda
0 želi ovaj predmet

Zenski leopard bikini top XS-S

Završena

Datum završetka: 10.04.2024. u 13:38

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Leopard
  • Veličina Evropska 34
  • Veličina USA XS
  • Boja Bež
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja

Oslobađanje divljine: Ženski bikini top u egzotičnom leopard printu

Za one koji žele da svojoj odeći za plažu unesu dašak neukroćene privlačnosti, ženski bikini gornji deo sa leopard dezenom je neodoljiv izbor. Ovaj hrabar i egzotičan dizajn ne samo da odaje počast neukroćenoj lepoti životinjskog carstva, već i dodaje žestoku i samouverenu prednost ansamblima na plaži ili pored bazena. Hajde da istražimo očaravajuće detalje i osnažujuću privlačnost bikinija gornjeg dela sa leopardovim uzorkom.

Karakteristike:

Upečatljiv leopard print: Fokus ovog bikinija topa je, nesumnjivo, upečatljiv leopard print. Print oponaša divlju eleganciju leoparda, stvarajući privlačnu i žestoku estetiku.

Raznovrsni stil: smeli leopard uzorak pogodan je za raznovrsne opcije stila. Gornji deo bikinija se može upariti sa različitim stilovima donjeg dela, kao što su jednobojni ili odgovarajući donji deo sa leopard printom, nudeći fleksibilnost za kreiranje različitih izgleda i izražavanje individualnog stila.

Prednosti:

Osnaživanje samopouzdanja: Leopard uzorak odiše osećajem osnaživanja i samopouzdanja, omogućavajući korisnicima da prihvate njihovu smelu i avanturističku stranu. Divlja i neukroćena estetika podstiče neoprostivi izraz individualnosti, što ga čini omiljenim izborom za one koji žele da se ističu neustrašivom oštricom.

Bezvremenski stil: Leopard print je prevazišao trendove, čineći ga bezvremenskim i trajnim izborom stila. Klasična privlačnost dezena dodaje notu sofisticiranosti gornjem delu bikinija, osiguravajući da ostane stilizovana opcija iz sezone u sezonu.

Uticaj koji privlači pažnju: Smelost leopardovog printa prirodno privlači pažnju, stvarajući vrtoglavi uticaj na plaži ili pored bazena. Ovaj kvalitet koji privlači pažnju omogućava korisnicima da daju izjavu uz minimalan napor, čineći gornji deo bikinija sa leopardovim uzorkom izborom za one koji žele da privuku pažnju svojim kupaćim kostimima.

Ženski bikini gornji deo sa leopard dezenom je manifestacija neukroćene privlačnosti i neustrašivog stila. Sa svojim upečatljivim printom, podržavajućim dizajnom i osnaživanjem samopouzdanja, ovaj komad kupaćih kostima poziva korisnike da oslobode svoju divlju stranu i daju žestoku izjavu uz ivicu vode. Bilo da se radi o tropskom odmoru ili izlasku na plažu, gornji deo bikinija sa leopardovim uzorkom predstavlja simbol smele i bezvremenske mode, nudeći zadivljujući spoj sofisticiranosti i divlje elegancije.

Velicina: 34/XS-36/S
Boja: crna, bez
Motiv: leopard
Materijal: poliamid, elastin
Vezuje se pozadi.

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132899549