Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zenska majica za kupanje 38/M

8 pregleda
0 želi ovaj predmet

Zenska majica za kupanje 38/M

Trenutna ponuda: 99 RSD

99 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

6 dana, 23 sata 09.05.2024. u 12:26 0 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Vittorio Rossi
  • Veličina Evropska 38
  • Veličina USA M
  • Boja Šareno
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja

Rascvetana elegancija: Ženska bikini majica ukrašena cvetnim sjajem

U svetu mode za kupaće kostime, privlačnost ženske bikini majice ukrašene nežnim cvećem prevazilazi puku odeću za plažu, nudeći harmoničan spoj udobnosti i stila. Ovaj šarmantni komad ne samo da pruža osvežavajući odmak od tradicionalnih kupaćih kostima, već i unosi dodir prirodne lepote u ansambl na plaži ili pored bazena korisnika.

Karakteristike:

Umetnički cvetni uzorci: Izvanredna karakteristika ove bikini majice leži u njenim pedantno izrađenim cvetnim šarama. Bilo da se radi o nežnim cvetovima, tropskom cveću ili smelim botaničkim printovima, ovi umetnički detalji daju odeći osećaj prirodne gracioznosti i ženstvenog šarma.

Raznovrsni stil: Dizajn bikini majice omogućava raznovrsne opcije stila. Može se bez napora upariti sa različitim stilovima donjeg dela, kao što su šorts visokog struka, suknje ili klasični donji deo bikinija, nudeći fleksibilnost za razne aktivnosti na plaži ili pored bazena.

Prednosti:

Bezvremenska ženstvenost: Uključivanje cvetnih dezena daje bezvremenski osećaj ženstvenosti bikini majici. Nežni cvetovi stvaraju atmosferu romantike i sofisticiranosti, što ga čini omiljenim izborom za one koji cene trajnu privlačnost klasične, prirodom inspirisane estetike.

Elegancija bez napora: bikini majica bez napora kombinuje udobnost sa elegancijom. Bez obzira da li se nosi opušteno preko kupaćih kostima ili uparen sa komplementarnim dodacima, odiše opuštenim, ali prefinjenim stilom koji neprimetno prelazi iz izležavanja na plaži u kafiće na plaži.

Izražajni lični stil: Cvetni dizajn nudi korisnicima priliku da izraze svoj lični stil i vezu sa prirodom. Raznolikost dostupnih cvetnih dezena omogućava pojedincima da izaberu dizajn koji odgovara njihovim željama, dodajući dašak individualnosti njihovom izgledu na plaži ili pored bazena.

Ženska bikini majica ukrašena cvećem svedoči o trajnoj privlačnosti mode inspirisane prirodom. Sa svojim umetničkim cvetnim dezenima, laganom udobnošću i raznovrsnim opcijama stila, ovaj odevni predmet poziva nosioce da prihvate osećaj rascvetane elegancije. Bilo da se sunčate ili uživate u aktivnostima na moru, ova bikini majica pruža divnu fuziju stila i prirodne lepote za one koji traže svež i očaravajući dodatak svojoj kolekciji kupaćih kostima.

Velicina: 38/M
Boja: roze, braon
Motiv: cvet
Materijal: 80% poliamid, 20% elastin

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133498481