Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Jednodelni kupaci Floral M/38 ✿ NOVO ✿

28 pregleda
1 želi ovaj predmet

Jednodelni kupaci Floral M/38 ✿ NOVO ✿

Trenutna ponuda: 2.499 RSD

2.499 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

13 sati, 16 minuta 30.04.2024. u 17:56 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Ostalo
  • Veličina Evropska 38
  • Veličina USA M
  • Boja Roze
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom

Ženski jednodelni kupaći kostim u beloj boji ukrašen nežnim cvetovima ruže prenosi suštinu elegancije i gracioznosti. Ovaj cvetni dizajn ne samo da dodaje dodir ženstvenosti već i donosi osećaj svežine i lepote u kupaći kostim. Bela pozadina pruža čisto i sofisticirano platno za cvetanje živopisnih i šarenih cvetova, što ga čini elegantnim izborom za one koji cene i klasičnu i trendovsku modu. Savršen za dan na plaži ili izležavanje pored bazena, ovaj kupaći kostim bez napora kombinuje modu i funkcionalnost, omogućavajući vam da zagrlite svoju unutrašnju boginju cveća sa samopouzdanjem i smirenošću.

Cvetni ženski jednodelni kupaći kostim u beloj boji sa cvetovima ruže je lep i elegantan izbor za svaki dan na plaži ili bazenu. Bela osnova kupaćeg kostima pruža čisto i sveže platno da bi živopisni cvetovi ruže iskočili i dali izjavu. Cvetni dizajn dodaje dašak ženstvenosti i lepote kupaćem kostimu, odajući romantičnu i letnju atmosferu.

Ova vrsta kupaćih kostima je savršena za one koji žele da se istaknu i daju stilski izgled pored vode. Jednodelni stil je laskav za sve tipove tela i pruža udobnost i pokrivenost dok i dalje izgleda moderno. Kombinacija belog i ružinog cveća stvara bezvremenski i klasičan izgled koji će sigurno skrenuti pažnju na bilo kojoj zabavi na plaži ili bazenu.

Bilo da se izležavate pored bazena, kupate u okeanu ili igrate igrice na plaži sa prijateljima, cvetni ženski jednodelni kupaći kostim u beloj boji sa cvetovima ruže je šik i zapanjujući izbor za svaku letnju avanturu.

Zenski kupaci iz jednog dela sa cvecem na bretelama i pozadi. U gornjem delu ima jastucice koji mogu da se izvade.

Velicina: M/38
Motiv: cvece

Slike sa interneta su radi prikaza modela.

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 133228453