Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

H&M bikini bottom XL/42

26 pregleda
0 želi ovaj predmet

H&M bikini bottom XL/42

Završena

Datum završetka: 10.04.2024. u 13:40

Početna cena: 99 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

M_D

M_D

(1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač H&M
  • Veličina Evropska 42
  • Veličina USA XL
  • Boja Zelena
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja

Šik udobnost: Ženski H&M donji deo bikinija od naborane tkanine u pistaćio zelenoj boji

Unapredite svoju kolekciju kupaćih kostima savršenim spojem stila i udobnosti – ženski H&M donji deo bikinija od naborane tkanine u divnoj nijansi pistacija zelene. Kao svedočanstvo H&M-ove posvećenosti modernom dizajnu i kvalitetu, ovaj donji deo bikinija nudi jedinstvenu kombinaciju teksture, boje i laskave siluete.

Karakteristike:

Tekstura naborane tkanine: Naborana tkanina ovih donjih delova bikinija dodaje prepoznatljivu i razigranu teksturu odeći. Efekat suptilnog nabora ne samo da doprinosi ukupnoj estetici dizajna, već i poboljšava rastezljivost i fleksibilnost tkanine, obezbeđujući udobno pristajanje.

Pistacija zelena boja: Izbor pistacija zelene kao palete boja za ovaj bikini donosi osećaj svežine i sofisticiranosti vašem plažnom ansamblu. Ova prigušena, ali živahna nijansa dopunjuje različite tonove kože, stvarajući vizuelno privlačan i trendovski izgled.

Klasični bikini kroj: Dizajniran sa klasičnim bikini krojem, ovi donji deo postižu savršenu ravnotežu između pokrivenosti i stila. Umerena pokrivenost pozadi, u kombinaciji sa srednjim visokim strukom, obezbeđuje laskavo pristajanje koje je i udobno i šik.

H&M kvalitet sa potpisom: Kao deo H&M-ove kolekcije kupaćih kostima, ovi donji deo bikinija podržavaju reputaciju brenda za kvalitet i izdržljivost. Pažljivo odabrani materijali i pažnja posvećena detaljima garantuju pouzdan i moderan dodatak vašoj garderobi za plažu.

Prednosti:

Raznovrsni stil: Pistacija zelena boja i naborana tekstura tkanine čine ove donji deo bikinija neverovatno raznovrsnim. Bez obzira da li su upareni sa odgovarajućim gornjim delom bikinija ili pomešani sa drugim komadima kupaćeg kostima, oni bez napora prelaze iz dana na lenjim plažama na okupljanja pored bazena sa primesama potcenjene elegancije.

Udobno pristajanje: Naborana tkanina ne samo da dodaje vizuelni interes, već i doprinosi ukupnoj udobnosti donjeg dela bikinija. Rastezljivost i fleksibilnost tkanine osiguravaju dobro i udobno pristajanje, omogućavajući vam da se krećete s lakoćom i samopouzdanjem dok uživate u aktivnostima na vodi.

Privlačnost u trendu: Pistacija zelena je modni izbor koji je u skladu sa trenutnim trendovima boja. Odabirom ovih donji deo bikinija, ne samo da prihvatate klasični H&M stil, već i ostajete ispred u svetu savremene mode za kupaće kostime.

Potencijal za mešanje i spajanje: Zahvaljujući neutralnoj, ali karakterističnoj pistacijasto zelenoj nijansi, ovi donji deo bikinija nude beskrajan potencijal mešanja i spajanja. Kombinujte ih sa različitim gornjim delom ili pokrivačima da biste kreirali različite izglede koji odgovaraju vašem raspoloženju i stilskim željama.

Ženski H&M donji deo bikinija od naborane tkanine u pistacija zelenoj boji bez napora kombinuje šik dizajn sa udobnošću, čineći ga izuzetnim komadom u svetu mode za kupaće kostime. Sa svojom teksturiranom tkaninom, laskavom siluetom i bojom u trendu, ovi donji delovi su pozivnica da svojoj garderobi za plažu unesete dašak moderne sofisticiranosti. Bilo da se izležavate pored bazena ili kupate u okeanu, ovi donji deo bikinija obećavaju stil i udobnost za vaše avanture okupane suncem.

Boja: zelena
Velicina: XL/42
Materijal: 91% poliester, 9% elastin

Slike sa interneta su radi prikaza modela.

Uslovi prodaje prodavca

Pogledajte i ostale ponude

https://www.kupindo.com/Clan/M_D/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/M_D

Prodavac

M_D
M_D (1.245)

99,53% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.681 pozitivna ocena

Beograd-Vračar, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132899557