Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Dve lepe romantične maxi haljine, M

102 pregleda
3 želi ovaj predmet

Dve lepe romantične maxi haljine, M

Cena: 650 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Seka37

(342)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

671 pozitivna ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Jessica; Forbs desing
  • Veličina Evropska 40
  • Veličina USA M
  • Boja Kao na fotografijama
  • Detaljno stanje Polovno – bez oštećenja
  • Dužina Maxi
  • Gornji deo Bretele
  • Materijal Fin, lagan, prozračan

1. Prelepa roze romatična haljina, marka C&A, - Jessica, tanke bretele, fin V izrez, dole blagi karnerić, ima laganu podsuknju, ima zakačaljke za ofinger, ne providi se, dužina 107cm, poluobim pazuha 44cm, vrlo efektna za leto, dobro očuvana, treba je osvežiti jer je dugo skladištena, uočena jedna diskretna flekica prilikom pakovanja, po etiketama se vidi da je zaista par puta obučena, verujem da se može skinuti, divna!
+
2. Romantična crna haljina na lila cvetove, Forbse desing, lagan prozračan materijal koji se ne providi, asimetričan kroj, divni rukavi, blagi karnerić na rukavima i dole, ima laganu podsuknju, ima zakačaljke za ofinger, dužina 107cm (do najdužeg dela), poluobim pazuha od 46-51cm, od ramena do ramena 34cm bez karnera, sa karnerom koji pada preko ramena 48cm, nošena, u korektnom stanju, sa standardnim znacima korišćenja

Cena je za obe haljine

Uslovi prodaje prodavca

OBAVEZNO PROČITATI:
*Savetujem da me kontaktirate pre nego što izvršite kupovinu kako bismo još jednom pregledali predmet za koji ste zainteresovani, jer se može desiti nehajna greška, u vidu propusta pri opisu ili neka promena na samom predmetu prilikom ili u toku skladištenja.
Ovo je važno da uradite jer imamo puno robe koja stoji neko vreme...
Sigurnije je i za Vas i za mene. Potrebno je da PRE kupovine napišete da ste zainteresovani i sačekate da Vam potvrdim autentičnost opisa.
Ko ne ispoštuje ovu napomenu, roba mu ne podleže reklamaciji, a ona podrazumeva vraćanje novca u potpunosti uz odbijanje Limundo provizije.

*Uvažavam eventualne reklamacije u danu kupovine, ali je u tom slučaju kupac odgovoran za troškove transporta i odbijene provizije.

*Uvek se oslanjajte na prvu fotografiju sa naslovne, ako ima druge -dodatak, ona označava samo prikaz nošenja i daje ideju.

*Rukovodite se napisanim merama u cm, jer oznaka na artiklu može biti i van standarda za naše tržište.

*Prodaje se samo ono što je navedeno u naslovu, ne prateći elementi ( kaiševi, broševi, ogrlice...) koji služe boljoj prezentaciji predmeta.

*Lično preuzimanje je moguće u Beogradu, ali i Novom Sadu, po dogovoru, pitajte PRE licitiranja, to je jedini uslov da se ostvari!

*Poštarinu plaća kupac.

*Na izlicitirani predmet (ukoliko se šalje postekspresom), doplaćuje se 35 dinara za postekspres ambalažu, budući da od 01.05.2022. naplaćuju kese, a za CC paket 15 dinara.

*Ne šaljem u inostranstvo.

*Pouzećem šaljem samo članovima sa 100% pozitivnih ocena ( minimum 10 od prodavaca), a ostale molim da pre slanja izvrše uplatu na tekući račun koji ćete dobiti nakon završene aukcije.

*Kontakt isključivo Limundo porukama!

* Da ne bi dolazilo do eventualnih zabuna, pitajte me u vezi nejasnoća pre kupovine, a ja ću rado odgovoriti.

*Molim da poštujete Limundo rokove za kontakt i kupoprodaju, jer u protivnom moram izvršiti negativno ocenjivanje. Pravim izuzetak jedino ako neko unapred zamoli produženje roka koji definiše. Razlog je nemogućnost gomilanja robe, a i uskraćivanje vremena artiklu da bude u sezonskoj prodaji.

*Hvala što ste pogledali predmet iz moje kolekcije!

* Srećna licitacija!

Prodavac

Seka37 (342)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

671 pozitivna ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 122803681