Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Čarape mrežaste žute

30 pregleda
1 želi ovaj predmet

Čarape mrežaste žute

Završena

Datum završetka: 07.04.2024. u 21:37

Početna cena: 299 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

968gagi

(1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Proizvođač Fibrotex
  • Boja Žuta
  • Detaljno stanje Nekorišćeno sa etiketom
  • Model Do butine
  • Materijal Elastin

Ako imate nekog posebnog frajera u srcu ili na umu, odličan način da ga ulovite u svoju mrežu jeste da obučete mrežaste čarape. U pitanju je upečatljiv modni detalj, koji se ponovo vraća na velika vrata u svet mode.
Mrežaste čarape hipnotišu jači pol, jer poseduju ogromnu moć, time što vaše noge dobijaju draž, a to je upravo ono što želite, zar ne?

Fibrotex mrežasate čarape su izrađen po visokim standardima EU i od najkvalitetnijih materijala sastav čak 72 % likre i 28 % poliamida 6.6 što garantuje odličan kvalitet i dobro prianjanje uz nogu. Ovakav sirovinski sastav čarapa je teško naći kod nas u prodaji a cene i ako ima dosta su visoke. Febritex je evidentno drugačiji ženski veš koji nosi ozbiljnu dozu luksuza i razlikuje se od svega što je dostupno na domaćem tržišt što i garantuje Nemački kvalitet.

EXTRA...
Samostojeće mrežaste čarape sa čipkastim rubom i silikonom za održavanje na mestu. Sitnija mreža
Model `Nacre` 30 DEN, 72% likra ,28% poliamid 6.6. Proizvođač FIBROTEX GERMANY.
Veličina S i M.
LICITIRA SE 1 KOM.

Za sve informacije-u inbox .

Uslovi prodaje prodavca

Troskove transporta snosi kupac.Predmete saljem dobro upakovane, u slucaju loma prilikom transporta reklamirajte nastalo ostecenje posti ili kurirskoj sluzbi Ne saljem u inostranstvo.Clanovima sa vise negativnih i sa malim brojem ocena ne saljem pouzecem.


***Ako nije aktivirana solucija KUPI ODMAH, i zelite da kupite i ne cekate kraj aukcije,javite se porukom i KUPI ODMAH bice aktivirana po ceni koju dogovorimo***

***Garderoba i obuća koja je na mojim licitacijama označena kao POLOVNA je većinom nošena par puta i stvarno je odlična zato je i cena veća. Nije kao što se prodaje ovde na Limundu iznošena za otpad po bagatelnim cenama***

***Reklamacija je moguća samo za nekorišćenu robu istog dana po prijemu , naknadne reklamacije ne primam zbog pojedinih neozbiljnih članova.U slučaju reklamacije kupac snosi troškove povratne poštarine.***

Licitiranjem na aukciji potvrđujete da ste pročitali i prihvatili gore navedene uslove, ukoliko niste spremni da ih prihvatite iz bilo kog razloga, molim vas da ne licitirate na mojim aukcijama.

Prodavac

968gagi (1.177)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.623 pozitivnih ocena

Pirot, Pirotski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131801485