Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Zlatne ženstvene sandalete, nenošene, br.39

74 pregleda
4 želi ovaj predmet

Zlatne ženstvene sandalete, nenošene, br.39

Završena

Datum završetka: 30.03.2024. u 22:01

Početna cena: 800 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

morena1

(467)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

915 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Broj 39
  • Dužina gazišta 25,5 cm
  • Boja zlatna
  • Proizvođač /
  • Materijal /
  • Tip Otvorene
  • Vrsta gazišta Štikla

Sandalice su kupljene i stajale su dugo u kutiji, nikada nisu nošene. Boja je neka svetlo-zlatno-bež. Ženstvene su i jako su lepo uradjeni detalji, imaju par mana koje su samo posledica protoka vremena, od stajanja se negde malo lepak razlio ali je skoro neprimetno, na jednoj sandalici je kod konca izguljena boja 2 milimetara a na drugoj je izguljeno malo u delu gde je stopalo - to je na drugoj slici sve. Po neki cirkon je malo potamneo ali je u globalu neprimetno. Zbog tih sitnica idu kao polovne za ovu simboličnu cenu. Broj je 39, a dužina gazišta je 25,5 cm. Visina štikle je 8 cm.

Uslovi prodaje prodavca

**** ZA KUPLJENE TRI KNJIGE (ili više) DOBIJATE POPUST OD 10% ****
Većina knjiga su kao nove, ne nedostaju im listovi i nisu pocepane sem ako nije naznačeno. Većina knjiga ima podvučen tekst po negde i možda neki ispis na predlistu. Sa slika se vidi opšte stanje, ako vas zanimaju detalji pišite.

Dragi kupci,
hvala vam na vremenu i kupovini. Molim vas za razumevanje, naime nisam u mogućnosti da se uvek sastajem radi preuzimanja, praktikujem slanje postexpresom. Nekada će nalaženje biti moguće u Kumodražu a nekada na Slaviji, dogovorićemo se. Sve stvari koje prodajem su lično moje ili pripadaju nekom iz moje porodice. Za sva dodatna pitanja, kao i za dogovore u vezi sa nalaženjem, molim vas pošaljite poruku putem limunda. Nastojim da svaki predmet realno opišem i da naznačim svaku eventualnu manu ako niste sigurni ili vam treba još neka informacija molim vas pišite jer ne praktikujem reklamacije.
Hvala vam na razumevanju.

Prodavac

morena1 (467)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

915 pozitivnih ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126123969