Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

SAUCONY PATIKE 39.5 BROJ ZA TRCANJE

1.106 pregleda
16 želi ovaj predmet

SAUCONY PATIKE 39.5 BROJ ZA TRCANJE

Cena: 7.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

DjoleLa

(3.218)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.953 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Broj 39
  • Dužina gazišta 25,5 cm
  • Boja Siva
  • Proizvođač SAUCONY
  • Materijal Tekstil
  • Tip Plitke
  • Vrsta gazišta Ravne

----AKO STE IZ BEOGRADA, MOZETE IH PROBATI. PISITE MI PRVO ZA DOGOVOR. PROCITAJTE I USLOVE PRODAJE---MOZEMO DA SE NADJEMO, DA IH PROBATE...


Ne propustajte ove patike! ! ! ! ! Nisam siguran da li postoji ovakav model u Srbiji, mislim da ne.

Stvarno nesto posebno! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Saucony skupocene patike, za trcanje, model za suvo vreme. Patike broj 40 je naznaceno na etiketi, aktivno unutrasnje gaziste iznosi 25,5 cm (ceo ulozak je oko 26 cm). Dakle, jedan onako blazi broj 40. Zato ipak mislim da bi pre odgovarale osobi koja nosi 39 i po... Radi se o prvoklasnim patikama!
Patike koje prodajem su kao nove, u njima je bukvalno prosetano 100 metara, probala je da ih nosi osoba koja nosi obucu 40 i po-41 broj, ali su joj bile male ove patike.
Jedinstveni kod ovog modela Saucony patika je:
S10462-41

Iskren da budem, ovo su jedne od najboljih patika koje sam imao. Stvarno vrhunska izrada. Model je za prolece i leto, za setnju, trening, trcanje. . .

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

*****LICNO PREUZIMANJE JE MOGUCE RADNIM DANIMA, POZELJNO-CETVRTKOM I PETKOM, PERIOD UGLAVNOM OKO 19:30, SAVSKI TRG, ILI CENTAR ZARKOVA. MOZE I ZELENI VENAC, ISPRED MEKA...
NARAVNO, DOGOVOR ZA LICNO PREUZIMANJE BAREM 5 SATI RANIJE, A POZELJNO JE I DANAS ZA SUTRA DA SE DOGOVORIMO.



**********ZAMOLIO BIH POZNANIKE, PRIJATELJE, RODBINU, KOLEGE, KOLEGENICE I SVE KOJI ME ZNAJU, DA MI NE NUDE, DA UMESTO NJIH PRODAJEM NJIHOVU OBUCU, ODECU I OSTALO. MOZETE LAKO OTVORITI LIMUNDO NALOG I POSTAVLJATI SVOJE OGLASE, IDITE NA KURS DA SE OBUCITE TO DA RADITE, ILI PROCITAJTE NA INTERNETU. HVALA!***********


-------------------------------SALJEM ROBU POSTEXPRESS-OM, NAKON UPLATE IZLICITIRANE SUME NA MOJ TEKUCI RACUN . MOGU POSLATI I KAO CC PAKET, JER JE JEFTINIJA POSTARINA.
DAKLE, PRVO UPLATA NA RACUN, PA SALJEM. NA TAJ NACIN JE SVAKAKO I JEFTINIJA POSTARINA PO VAS I TO POPRILICNO!!!! AKO NEKO BAS ZELI POUZECEM, MOLIM, NEKA MI PRVO POSALJE PORUKU, PRE NEGO STO STAVI SVOJU PONUDU. TAKODJE, MOZETE MI POSTAVITI PITANJE, AKO VAS BILO STA INTERESUJE U VEZI NEKE MOJE AUKCIJE, SLOBODNO PITAJTE, ALI PRE NEGO STAVITE SVOJU PONUDU.

---NE SALJEM VAN SRBIJE.



****ZA ODREDJENE PREDMETE POSTOJI MOGUCNOST DA AKTIVIRAM OPCIJU KUPI ODMAH, PISITE MI AKO STE ZAINTERESOVANI, MOZE UVEK DOGOVOR**** ---ISKREN DA BUDEM, ZA 90% MOJIH AUKCIJA, REALNO, I DA DATE TIH OKO 350 DINARA POSTARINE, OPET JE OK, JER SU CENE ZAISTA SNIZENE DOSTA...SVAKAKO MI PISITE, AKO VAS BILO STA INTERESUJE U VEZI MOJIH AUKCIJA... A AKO CITATE UOPSTE OVO, NA PRAVOM STE MESTU : ) --- NA MOM NALOGU U PONUDI MEDJU AUKCIJAMA JE BRENDIRANA OBUCA I ODECA, SUPER OCUVANOST, A JA SE TRUDIM DA CENE BUDU PRISTUPACNE I PRILAGODLJIVE. TU SAM ZA SVAKI DOGOVOR, PITAJTE STA GOD VAS ZANIMA U VEZI MOJIH AUKCIJA, MOGUC DOGOVOR UVEK... HVALAAAA :) ---------------------------------------

Prodavac

DjoleLa (3.218)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.953 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 99300789