AKMA KREM PAPUČE SA MAGNETIMA PRIRODNA KOŽA 40/26,5

102 pregleda
2 želi ovaj predmet

AKMA KREM PAPUČE SA MAGNETIMA PRIRODNA KOŽA 40/26,5

Trenutna ponuda: 2.999 RSD

2.999 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

3 dana, 12 sati 10.10.2022. u 16:09 0 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Ena_Beograd

Ena_Beograd

(1.800)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.473 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Broj 40
  • Dužina gazišta 26,5 cm
  • Boja Bež
  • Proizvođač Akma Mihajlo Pupin
  • Materijal Koža
  • Tip Otvorene
  • Vrsta gazišta Ravne

Akma Mihajlo Pupin kvalitetne krem papuče sa Akma magnetima, veličina 40, unutrašnje gazište 26,5cm.
Kompletno prirodna koža, spolja i unutra. Nisu za visoki ris. Preudobne, velika preporuka!

PAPUČE sa magnetima AKMA se koriste za blagu trajnu i produženu stimulaciju akupresurnih tačaka u zoni stopala (tabana). Najbolji efekat magnetoterapije postiže se preko stopala. Magneti deluju svojim magnetnim poljem kao i akupresurno na taban, svojim pritiskom (težinom) na magnet vrši se akupresura na određene akupresurne tačke na tabanu. Papuča svojom konstrukcijom utiče da se stopalo i celo telo postavi u anatomski pravilan položaj. Samim tim rešava i probleme stopala kao što su:
ravno stopalo i bol u stopalu i nogama čuvaju kičmu i smanjuju problem sa čukljevima poboljšavaju perifernu cirkulaciju postavljaju telo u anatomski položaj omogućuju dugotrajnu akupresuru tabana sa magnetima AKMA omogućuju dugotrajno hodanje i stajanje
OPIS Papuča je izrađena od prirodnih materijala koji su u direktnom kontaktu sa stopalom (koža). Konstruisana je tako da stopalo i celo telo zauzmu anatomski pravilan položaj. Zbog postavljanja stopala u anatomski pravilan položaj stvara se mogućnost delovanja sa magnetima AKMA. U papuče se ugrađuju mikromagneti tima AKMA dimenzije 6 mm i 12 mm koji na svojoj površini imaju jačinu magnetnog polja od 60Mt (600Gausa). Orijentacija magnetnog polja je takva da se prema koži nalazi uvek severni magnetni pol. Radijus dejstva (računajući gustinu magnetnog fluksa od 1mt kao minimalnu za efikasno delovanje) je po prečniku 17 mm a po dubini 10 mm, za magnete 6 mm dok kod magneta 12 mm, radijus delovanja je 35 mm a po dubini 20mm. Površine magneta su zaobljene, glatke i bez oštrih ivica. Magneti su keramički i potpuno su nereaktivni u kontaktu sa kožom, sluzokožom ili bilo kojim drugim materijalom ili hemikalijom. Magneti su potpuno ispitani u svakom smislu i apsolutno ispunjavaju sve medicinske norme i standarde za stimulaciju humanog materijala bez štetnih posledica.
DELOVANJE Stimuliše akupresurne tačke u zoni tabana i podiže lokalni metabolizam na nivou ćelije u zoni dejstva.
UPOTREBA Koristi se za stimulaciju rada unutrašnjih organa, korekciju telesne težine (smanjenje), protiv bolova u zglobovima, stresa, nervoze, depresije, loše cirkulacije (hladna stopala ), zamora i nesanice. Odaberite vama odgovarajuću veličinu i nosite ih bez vremenskog ograničenja. Čim obujete papuče vi osećate poboljšanje u statici tela. Magneti AKMA individualno deluju na akupresurne i akupunkturne tačke na tabanu stopala. Odmah po početku delovanja dolazi do povećanja energetskog noivoa i boljeg opšteg stanja organizma i postepene eliminacije bola. Keramički magneti AKMA imaju neograničenu garanciju kada je reč o njihovom magnetnom delovanju i fizičkim i hemijskim osobinama.Apsolutno su postojani u svim uslovima.
PROIZVODI Institut Mihajlo Pupin-Piezotehnologija
Magneti AKMA su ispitani na odeljenju Maksiofacijalne hirurgije VMA u Beogradu i Stomatološkom fakultetu- Klinika za protetiku u Beogradu. ATEST VMA POD BROJEM 1600_2/83Crne Papuče MagStep sa Akma magnetima Rešava probleme kod ravnih stopala i bol u stopalu i nogama, Čuvaju kičmu i smanjuju problem sa čukljevima, Poboljšavaju perifernu cirkulaciju, Postavljaju telo u anatomski položaj omogućuju dugotrajnu akupresuru tabana sa magnetima AKMA, Omogućuju dugotrajno hodanje i stajanje.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

* Tekući račun Komercijalne banke: 205-9001010841479-45

* Slanje Post Express-om, posle uplate (opcija do 19h).

* Lično preuzimanje je na adresi koju dobijate od Limunda (18-20h).

* Pogledajte i ostale moje aukcije :-)

https://www.limundo.com/Clan/Ena_Beograd/SpisakAukcija

Prodavac

Ena_Beograd
Ena_Beograd (1.800)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

2.473 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 114258489