Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LOVIE PEARL baletanke koža 100%

164 pregleda
6 želi ovaj predmet

LOVIE PEARL baletanke koža 100%

Cena: 5.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

natasamrvica

(1.348)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.628 pozitivnih ocena

Novi Sad-Petrovaradin, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Broj 38
  • Dužina gazišta 24,5 cm
  • Boja Žuta
  • Proizvođač Lovie Pearl italy
  • Materijal Koža

Udobni materijali: za maksimalnu udobnost i suvoću, zatvorene baletanke su izrađene isključivo od kvalitetne jagnjeće kože i umetaka od teleće kože. Sa neklizajućim gumenim premazom, đonovi su sigurni, izdržljivi i neklizajući. Dobro su amortizovani, tako da se većina telesne težine oslobađa tokom hodanja.
2. Izuzetan dizajn: uprkos minimalnom dizajnu, ove ženske baletanke su elegantne i mlade. Oni su uvek prvi izbor, bilo da ste kod kuće ili u kancelariji, ili ste u poseti noćnoj noći i svečanim proslavama. Pogodno za sve situacije.
3. 【Odlična sklopivost】 Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji, cipele su super rastezljive i lako se sklapaju. Tako se lako prilagođavaju svakom obliku stopala. Nakon miliona Satra &Go-tech testova na bore, nisu se pojavile pukotine i lomovi. Lako za nošenje: cipele su upakovane u poklon kutiju. Presavijte i spakujte lepe baletanke kako želite. u ranac, u tašnu. Možete započeti novi dan sa Lovie Pearl cipelama na opušten način.
NOVE
Br-38

Uslovi prodaje prodavca

Robu saljem samo po teritoriji Srbije.Nakon licitacije saljem robu nakon uplate na racun post net ili licno preuzimanje.

Prodavac

natasamrvica (1.348)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.628 pozitivnih ocena

Novi Sad-Petrovaradin, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126052661