Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

SET OKLAGIJA ZA MADEROTERAPIJU 4 kom- NAJBOLJI KVALITET

4.452 pregleda
0 želi ovaj predmet

SET OKLAGIJA ZA MADEROTERAPIJU 4 kom- NAJBOLJI KVALITET

Završena

Datum završetka: 12.02.2019. u 12:34

Početna cena: 11.996 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

LUKA.LABAN

(1.451)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.935 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

SET OKLAGIJA ZA MADEROTERAPIJU VRHUNSKOG KVALITETA – RUČNA IZRADA (4 komada kao na slici)

Drvene oklagije za maderoterapiju su ručne izrade i izrađene su od visokokvalitetne kuvane bukve sa izuzetnom pažnjom na preciznost i savršentsvo završne ručne obrade.

Ovim setom Maderoterapeut efikasno deluje na celulit koji se nalazi u Hypodermisu-najdubljem sloju kože koji je pretežno sačinjen od masnog tkiva, na celulit koji se nalazi u Dermisu-središnjem sloju kože koji je pretežno sačinjen od vezivnog tkiva i efikasno vrši potiskivanje nagomilane tečnosti i produkte nastale razradnjom masnih naslaga i celulita ka limfnim kanalima kako bi se eliminisali iz tela.
Maderoterapija je poseban vid anticelulit masaže, koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim oklagijama, rolerima i kupama! U osnovi ove anticelulit tehnike je stimulacija limfne drenaže, što je prvi i osnovni korak u borbi protiv upornog celulita na nogama i bedrima. A gde god stimulišemo limfnu drenažu, kao poželjan efekat osim estetskog imamo i kompletnu detoksikaciju i relaksaciju celog organizma
Anticelulit masaža oklagijama, preporučuje se svima koji žele da se oslobode celulita na nogama i bedrima, a koji od svih anticelulitnih tehnika najviše veruju masažama. Maderoterapijom se, za razliku od klasične anticelulit masaže, mnogo lakše i brže postižu rezultati. Terapeuti koji su imali priliku da primenjuju i je jednu i drugu metodu, kažu da je očekivani učinak masaže oklagijama, makar duplo bolji od uobičajene anticelulit masaže! O efektima na celokupno zdravlje da i ne govorimo. Dobra limfna drenaža, jednako je dobar detox celog tela i uravnoteženo funkcionisanje imunog sistema!
Prednosti maderoterapije:
100% prirodno, neinvazivno i bez kontraindikacija
Opušta mišiće
Podstiče limfnu drenažu
Uklanja toksine
Ubrzava metabolizam
Uništava celulit
Topi masti
Tonira i zateže kožu
Koji delovi tela najbolje reaguju na oblikovanje tela maderoterapijom?
Gornji bokovi
Butine
Struk
Ruke i noge
Stražnjica
Trbuh

Koje su druge koristi ove terapije?
Maderoterapija opušta um i telo, te smanjuje psihičku i fizičku napetost. Ona takođe podstiče cirkulaciju krvi i limfnu drenažu koje utiču na poboljšanje opšteg zdravlja.
Maderoterapija tela
Primenjuje se u estetske svrhe, za smanjivanje gojaznosti i oblikovanje figure. Može se koristiti za opuštanje, smanjivanje nivoa stresa, kao i za lečenje kontraktura izazvanih lošim držanjem ili smanjenom fizičkom aktivnošću.
Anticelulit maderoterapija
Cilj ove aplikacije je eliminacija toksina koji se skupljaju u različitim delovima tela kao što su kukovi, noge, bedra ili stomak. Ova vrsta masaže aktivira mikrocirkulaciju u tretiranoj oblasti, a takođe eliminiše zadržavanje vode, masti i toksina u tretiranim delovima tela. Takođe se koristi za oblikovanje i učvršćivanje zadnjice.
Masažom dopiremo duboko unutar kože čime se aktiviraju ćelije iznutra. Zbog toga terapija je posebno efektivna za:
Oblikovanje struka
Eliminaciju sedalnog dela na bokovima
Definisanje nogu
Zatezanje butina i nogu
Smanjenje obima struka
Definisanje ruku

Ključ uspeha i popularnosti maderoterapije leži u njenoj sposobnosti da izbaci toksine iz organizma. Poznato je da je ljudsko telo puno takozvanog metaboličkog otpada koji se akumulira zbog nezdrave ishrane, kozmetičkih preparata i uticaja iz okruženja. Telo reaguje na ove toksine tako što stvara više limfe oko ćelija nastojeći da ih na taj način izbaci. Usled povećane tečnosti telo izgleda naduveno i celulit je vidljiv. Počinjete da izgledate starije, teže i nezdravije nego što zaista jeste. Sa starenjem organizma ovaj problem postaje i ozbiljniji. Čak i kada počnete da se hranite zdravije i redovno vežbate, ne možete tako lako da se oslobodimo nagomilanih masnoća I celulita. Uvek ostaju neke kritične regije koje zahtevaju dodatni tretman i napor. To su najčešće butine, kukovi, zadnjica i stomak. Uz pomoć maderoterapije ćete se osloboditi toksina, a telo će prestati da proizvodi velike količine limfe, izgledaćete mršavije i koža će vam biti čvršća i zategnutija

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

NAPOMENA:
Šaljem isključivo nakon uplate na račun i nakon potvrde sa Vaše strane na koju adresu se šalje.
LIČNO PREUZIMANJE je moguće u ZEMUNU na mojoj adresi - naselje Plavi Horizonti.
Trudim se da sve slike koje postavljam budu jasne i u velikoj rezoluciji da biste vidjeli šta kupujete.
Troškove slanja snosi kupac.
Vaše podatke napišite pravilno i koristite sva slova, NE ŠIŠAJTE latinicu, jer u slučaju da ne možete da preuzmete predmet kupovine zbog toga, ne snosim nikakvu odgovornost.
NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO, SAMO SRBIJA!
Pogledajte moju kompletnu ponudu:
https://www.kupindo.com/Clan/LUKA.LABAN/SpisakPredmeta
https://www.limundo.com/Clan/LUKA.LABAN/SpisakAukcija

Prodavac

LUKA.LABAN (1.451)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

5.935 pozitivnih ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 72743333