Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Svece za usi, ciscenje i opustanje

703 pregleda
22 želi ovaj predmet

Svece za usi, ciscenje i opustanje

Cena: 200 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Gagi9994

(4)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Sveca za usi je prirodan proizvod za higijenu uha, koji potiče iz tradicionalne narodne medicine, poznat kao prirodna termoterapija.

Delovanje:
Tpolota koja se stvara sagorevanjem nežno prodire u ušni kanal pojačavajući eliminaciju nečistoća i uz pomoć propolisa vrši zaštitu uha. Uz pomoć patentiranog Comfy aplikatora sam tretman je bezbedan, prijatan i efikasan.
Sagorevanjem sveće koja se postavlja u uvo, nastaje vakuum pomoću kog se izvlače nečistoća i infekcija iz ušiju. Postupak koji može pomoći u ublažavanju bolnih efekata hroničnih glavobolja, stanja sinusa, alergija, vrtoglavice,  kao i manjeg gubitka sluha usled prekomernog nakupljanja ušne masti.  Sveće za uši mogu se koristiti za ublažavanje simptoma - jednostavnih bolova u uhu, infekcija sinusa i pritiska u sinusima, tegobe sinusitisa, oslobađajući blokiranu energiju, oslobađajući tačke pritiska od napetosti i, u celini, samo umirujuću opuštajuću terapiju.  Ova terapija spada u jednu od najstarijih na svetu. Koristili su je stari Egipćani, Tibetanci, Maje, ali i Kinezi i Indijci. Obično su je primenjivale samo velike vođe i ratnici ili sam vrh vlasti.  
Jedno pakovanje sadrži dve (2) sveće!  
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
CENA za 1-15 pakovanja 200 rsd po pakovanju (2 kom/pak)
CENA za 15-20 pakovanja 180 rsd po pakovanju (2 kom/pak)
CENA za 20-40 pakovanja 170 rsd po pakovanju (2 kom/pak)
CENA za 40+ pakovanja 150 rsd po pakovanju (2 kom/pak)--------------------------------------------------------------------------------------------------------karakteristike:  ----------------

Tip:  ušna sveća
Materijal:  vosak + prirodno platno od lana
Karakteristike:  Nenametljiva, prirodna, opuštajuća terapija
Veličina:  0,8 cm x 24,5 cm (približno)

Kako se koriste sveće za uši:  --------------------------------

1) Pripremite prostor -  postarajte se da u sobi nema promaje, da temperatura bude optimalna, a osvetljenje prigušeno. Možda želite da u pozadini svira opuštajuća muzika;  
2) Pripremite opremu - položite sveće za uši, malu posudu s vodom, ogledalo, upaljač ili šibice.
 3) Pronađite ergonomski položaj - lezite u udobnom položaju na krevet, kauč ili čak podu. Naslonite glavu na jastuk i nagnite glavu u jednu stranu. Bolje je imati nekoga u blizini da Vam pomogne, posebno ako je ovo vaše prvo iskustvo sa svećama. Kada počnete s redovnim korišćenjem ušnih sveća, pobrinite se da imate ogledalo kako biste mogli da pratite sagorevanje sveće;
4) Postavite sveću -  sveću nežno stavite u otvor uha. Ove sveće su opremljene malim udobnim adapterom koji se nežno postavlja u ušni otvor kao biste bili sigurni da imate dobar zaptivač između otvora uha i kraja sveće. Možete, a i ne morate, oko sveće dodati aluminijumsku foliju u obliku tacne ukoliko želite da budete sigurni da vam delić pepela ne padne na kosu ili lice.
5) Upalite sveću - jednom upaljena, sveća stvara blagi vakuumski efekat, oksidira, isparava i izvlači omekšani vosak i ostatke iz ušiju. Ovo je vrlo nežan i neinvazivan postupak i verovatno ćete tokom postupka doživeti divno pucketanje ili tiho šištanje. Približno vreme gorenja sveće je 10 ~ 12 minuta.  
6) Završetak tretmana - izvadite sveću iz uha, čim plamen dosegne obeleženu liniju. Ugasite sveću u čaši vode.  

Moguce licno preuzimanje u Novom Sadu, kao i slanje kurirskim sluzbama. Za ostale informacije kontakt telefon. Srecna kupovina!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Gagi9994 (4)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

4 pozitivne ocene

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 112806973