Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Orahovača

345 pregleda
3 želi ovaj predmet

Orahovača

Cena: 350 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

flyhigh1

flyhigh1

(531)

90,91% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.753 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Među mnogim sortama orašastih plodova upravo orasi imaju visok sadržaj vitamina C, E, B, PP, A. Sadrže mnogo minerala, gvožđa, natrijuma, kobalta i cinka. Proteini i zasićene masne kiseline smatraju se jednako važnim elementima ovog proizvoda.Svi ovi vitamini važni su za održavanje zdravlja, i: Jačanje imunološkog sistema. Lekari preporučuju orašaste plodove u hladnoj sezoni, što je više moguće, kada je imunološki sistem oslabljen. Vitamini koji su deo orašastih plodova pomažu u jačanju imuniteta.

Koriste se kod anemije. Tome pomažu cink i gvožđe. Orašasti plodovi podižu nivo hemoglobina u telu, što značajno poboljšava čovekovo zdravlje.
Imaju prednosti kod kardiovaskularnih bolesti. Orasi su idealan lek za prevenciju bolesti srca i krvnih sudova. Jačaju krvne sudove, pročišćuju krv, pospešuju resorpciju holesterola. Poboljšava funkcionisanje unutrašnjih organa, poboljšava potenciju. Orašasti plodovi jačaju zdravlje muškaraca i povećavaju potenciju. Ova svojstva ploda otkrivena su u drevnoj Grčkoj, gdje su orah prvi put počeli koristiti u tu svrhu. Normalizuje rad creva. Proteini u orašastim plodovima pomažu u poboljšanju funkcionisanja probavnog sistema. Mikroflora u crevima se normalizuje, što pomaže u borbi protiv disbioze i zatvora. Umirujuća svojstva.

Pomaže u poboljšanju funkcionisanja mozga i tela u celini. Orašasti plodovi ispunjavaju telo energijom, ubrzavaju metabolizam i pomažu telu da radi puno brže.

Količina 200ml

Uslovi prodaje prodavca

Ukoliko ima nekih pitanja slobodno pitajte odgovaram odmah...

Moguce slanje i ostalim kuriskim sluzbama...

Clanovima ispod 5 pozitivnih ocena prvo uplata na racun pa onda slanje.

Prodavac

flyhigh1
flyhigh1 (531)

90,91% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.753 pozitivnih ocena

Vranje, Pčinjski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 111597633