Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Nivea limena kutija - NOVO

457 pregleda
3 želi ovaj predmet

Nivea limena kutija - NOVO

Cena: 150 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BillyB

(684)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

912 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Nivea limena kutija od toaletne vode, unutra je uložak za flašicu koji može da se izvadi. Samo je izvađena toaletna voda, kutija nije korišćena.
Prečnik 11cm, visina 4cm.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Lično preuzimanje u Beogradu, na adresi koju dobijete od Limunda. Slanje Post Express-om ili kao CC paket, posle uplate na račun. Knjige šaljem kao preporučenu tiskovinu, posle uplate na račun. Poštarinu plaća kupac. Šaljem samo u Srbiju. Ne šaljem pouzećem. Na Kosovo šaljem isključivo posle uplate na račun, kao i članovima bez ocena i sa negativnim ocenama.

Stvari koje prodajem su moje i članova moje porodice, dobijate ih čiste i ispeglane. Imam previše stvari koje ne nosim i zato ih rasprodajem po simboličnim cenama.


Ne odgovaram za eventualna oštećenja prilikom transporta. Trudim se da predmet upakujem što bolje, tako da do oštećenja ne dođe.

Molim Vas da pre kupovine predmete dobro pogledate, na raspolaganju sam za sva pitanja, ali naknadne reklamacije ne primam.

Prodavac

BillyB (684)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

912 pozitivnih ocena

Beograd-Čukarica, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 94680925