Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Masažer i grejač za stopala

92 pregleda
2 želi ovaj predmet

Masažer i grejač za stopala

Cena: 4.500 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

cara1974

(103)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

111 pozitivna ocena

Mionica, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno

Masažer i grejač za noge

-Ovaj 2u1 masažer možete koristiti za masiranje i grejanje svih delova tela – ako želite ugrejati predeo oko stomaka ili leđa, samo odvojite gornji deo i lako ga pretvorite u praktični masažni jastuk.   
-Ušuškajte svoja stopala u Wellneo masažer dok sedite i čitate omiljenu knjigu, gledate televiziju ili provodite dan na poslu za računarom.
-Wellneo 2u1 masažer proizvodi opuštajuće vibracije koje nežno masiraju vaša umorna stopala. Odaberite između 2 različita intenziteta masiranja jednostavnim pritiskom na dugme. -Jednostavno ga postavite na pod, ispred sebe, zauzmite odgovarajući položaj i stavite noge u masažer.   
-Uklonite džepić za stopala sa masažera i pretvorite ga u masažni jastuk za vaša leđa, stomak, grudi ili bilo koji drugi deo tela koji želite da zagrejete ili izmasirate. -Odaberite između 2 različita intenziteta opuštajuće masaže i opustite mišiće vrata, leđa ili nogu.     
-Zahvaljujući antibakterijskim svojstvima navlake, masažer sigurno neće imati neprijatan miris. Navlaka se lako skida i pere u mašini za pranje veša.   

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

cara1974 (103)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

111 pozitivna ocena

Mionica, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 128374449