Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Encre Noire Lalique Eau de toillete 100 ml

75 pregleda
5 želi ovaj predmet

Encre Noire Lalique Eau de toillete 100 ml

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

wragolasta

(92)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

113 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 100 ml
  • Namenjena je za Muškarce
  • Proizvođač Ostalo
  • Tip mirisa Toaletna voda
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Encre Noire Lalique Eau de toillete 100 ml - TESTER
Encre Noire od Lalique je drveni aromatični miris za muškarce. Encre Noire je predstavljen 2006. Parfem je kreirao Nathalie Lorson. Gornja nota je Čempres; srednja nota je vetiver; bazne note su Kašmir i mošus.
Muški parfem Encre Noire, predstavljen je 2006. godine. Ne možemo zanemariti dizajn ovog misterioznog bloka, načinjenog od crnog kristala, jednostavnog a tako savršenog, kao i ženski Perles de Lalique, akcentovanog na zatvaraču, koji je ovog puta moderno dizajniran od plemenitog Wenge drveta, i upakovan u luksuznom pakovanju.
Čuvena ‘Mastionica’ iz 1913. godine dizajnera Lalique, poslužila je inspiraciji za dizajn ove bočice. I sam naziv Encre Noir, ili crno mastilo je parfem plemenitih nota za klasičnog, inteligentnog i savremenog muškarca.
Dizajnirala ga je, kao i ženski Perles de Lalique, Nathalie Lorson, Firmenich, i u visokim notama obavila svežim i aromatičnim tonovima čempresa i vetivera.
U srcu je misteriozni Bourbon vetiver, koji daje meki, topli, kožni i rustični ton uz Haiti vetiver sa zadimljenim dodirima, i vode do senzualnih nota mošusa i somotnih dodira kašmira koji su u bazi ove muške kompozicije.

Uslovi prodaje prodavca

Dragi Kupci,

PRE kupovine, molim Vas da me, ukoliko imate bilo kakva pitanja, kontaktirate.

Robu šaljem Post expressom ili nekom drugom kurirskom službom, plaćanje pouzećem (za proverene clanove) ili uplatom na tekuci racun. Ukoliko ste iz Beograda, moguće je i lično preuzimanje. Troškove slanja robe snosi kupac tj. pri preuzimanju robe plaća se iznos robe plus cena poštarine po cenovniku kurirske službe.

U slučaju da imate bilo kakav problem primljenom robom, molim Vas, PRE OCENJIVANJA kontaktirajte me da rešimo na obostrano zadovoljstvo, rok za primedbe je dan od preuzimanja paketa.

Hvala

Prodavac

wragolasta (92)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

113 pozitivnih ocena

Beograd-Zvezdara, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131990685