Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Novo ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN Limes

142 pregleda
1 želi ovaj predmet

Novo ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN Limes

Cena: 671 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

brundalo

brundalo

(879)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.401 pozitivna ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Garancija Da
  • Stanje Nekorišćeno
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Novo

ANTIBAKTERIJSKI TEČNI SAPUN

Limes

250 ml

Besplatna isporuka u Beogradu ili slanje poštom

Sadrži ekstrakt bosiljka, glicerin i oktopirox. Antibakterijski tečni sapun predstavlja idealnu kombinaciju ekstrakta bosiljka i aktivnih komponenti koje deluju na širok spektar bakterija. Oktopirox je lek koji prolazi kroz celu kožu, deluje antibakterijski. Jak je antiseptik – sprečava razvoj mikroorganizama. Njegovo jako dejstvo ublažava ekstrakt bosiljka. Bosiljak (basilicum ocimum) je veoma cenjena biljka zbog svojih lekovitih svojstava. U listovima ima ugljenih hidrata, proteina, vitamina A i C i kiselina, etarskog ulja. Cela biljka je lekovita kao i seme. Bosiljak ima višestruku upotrebu. Dobar je za sprečavanje opadanja kose, za jačanje korena kose i njen brži rast. Smanjuje znojenje, opušta…Bosiljak podstiče cirkulaciju, bolju proizvodnju kiseonika, deluje na oživljenje umorne kože, daje joj sjaj i poboljšava tonus. Pomaže u borbi protiv akni. Deluje antibakterijski i antiseptički (sprečava razvoj mikroorganizama).

Dejstvo:

– dezinfikuje

– deluje na širok spektar bakterija

– podstiče cirkulaciju

– oživljava umornu kožu

Nega:

Upotrebljava se za svakodnevno pranje ruku, tela ali i intimnu higijenu. Kombinacijom ovog sapuna i porodične kreme dobijamo lekovite, melemske efekte. Redovnim pranjem nogu ovim sapunom, znatno se smanjuje nastanak neprijatnih mirisa, a još jače deluje ako ga utrljamo na suva stopala. Preporučuje se za pranje dečjih ruku ( zaštita traje 4-5 sati).

Zapažanja iz mreže:

Pomaže kod ublažavanja alergijskih reakcija, kožnih gljivičnih i infekcijskih oboljenja i svih promena na koži. Osobe sa konjuktivitisom, znatno su ublažile i ukolnile taj problem umivanjem očiju antibakterijskim sapunom.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

brundalo
brundalo (879)

97,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.401 pozitivna ocena

Beograd-Zemun, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 124378973