KREMA NOVO ublažava bore, nadutost, crvenilo, LIMES

89 pregleda
0 želi ovaj predmet

KREMA NOVO ublažava bore, nadutost, crvenilo, LIMES

Cena: 729 din.

Kupi odmah

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Jerry17

(60)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

114 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.


Karakteristike:

Dnevna hidratantna krema koja predstavlja zaštitnu barijeru i ograničava dnevni gubitak vlage. U kremu je ugrađen sok krastavca koja trenutno i vidno otklanja nedostatke kože: crvenilo, otoke, nadutost, ublažava bore.

Krastavac sadrži i do 90% vode, vitamin C, karotin, pektin, enzime i još korisnih materija koje neguju kožu. Odlično je sredstvo protiv upale kože i sluznice. Sok krastavca sa ostalim sastojcima prodire duboko u kožu i omogućava dugotrajnu hidrataciju.

Cedi se hladnim postupkom i odmah ugrađuje u kremu tako da su sačuvane sve aktivne materije. Aktivni princip krastavca u kremi deluje destimulativno na vezivno tkivo kao molekularni sunđer koji vezuje proteine i vodu tako da ćelije bubre, koža postaje glatka, nežna, zategnuta.

Upotreba ove kreme spada u SPA kozmetičku negu, što predstavlja moderno ime za negu vodom sa lekovitim sastojcima, u ovom slučaju to je sok krastavca.
Dejstvo:

-hidrira kožu na taj način što pojačava prirodnu vlažnost kože

– otklanja nedostatke (crvenilo, otoke, nadutost) i štiti od slobodnih radikala

-ublažava bore, relaksira i štiti kožu
NEGA:

Nanosi se dva puta u toku dana bez obzira na tip kože, a po potrebi i više puta (za osobe sa suvom i ispucalom kožom). Odgovara svim tipovima kože. Posebno se preporučuje osobama sa suvom kožom, koja je se lako peruta i sklona je nastanku bora.

Krema je idealna za hladan period kada zbog hladnoće i vetra koža dodatno gubi vlagu kao i za iritiranu i masnu kožu praćenu bubuljicama i miteserima obzirom da krastavac deluje kao čistač kože. Koža postaje zategnuta, glatka, baršunasta i sveža.

Uslovi prodaje prodavca

Svi Limes proizvodi su prirodni i napravljeni od lekovitih biljki sa obronaka Stare i Suve planine. Kombiovanjem lekovitog bilja sa naučno dokazanim sastojcima stvaraju se ekološki proizvodi, za Vas i vašu porodicu.

Proizvode naručujem svakog 1,12 i 25 dana svakog meseca

Prodavac

Jerry17 (60)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

114 pozitivnih ocena

Kovačica, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 90040501