Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Snail Mucin maska za lice, 20 ml

51 pregled
2 želi ovaj predmet

Snail Mucin maska za lice, 20 ml

Cena: 840 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

hodaklj

hodaklj

(23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 20 ml
  • Posebna svojstva Antiage, Hidrantna
  • Proizvođač Tiande
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Snail Mucin maska za lice je inovativni proizvod koji donosi moćne benefite prirode vašoj koži. Ova maska je obogaćena dragocenim sluzom puževa, poznatom i kao "snail mucin", koji ima izuzetna hidratantna i regenerativna svojstva. Sa svojom bogatom i hranljivom formulom, ova maska obezbeđuje intenzivnu negu i pomaže vašoj koži da postigne blistav i mladolik izgled.

Snail mucin je prirodni sastojak koji sadrži proteine, kolagen, elastin i vitamine koji su ključni za obnavljanje kože. Ova maska deluje duboko u koži, hidrira je, umiruje i pomaže u smanjenju vidljivosti finih linija i bora. Takođe pomaže u obnavljanju oštećene kože, čineći je glatkom, mekom i elastičnom.

Jedna od ključnih prednosti ove maske je jednostavna primena. Zahvaljujući praktičnom pakovanju od 20 ml, možete je lako koristiti kod kuće ili u pokretu. Preporučuje se redovna upotreba kako biste postigli najbolje rezultate.

Uživajte u blagodetima Snail Mucin maske za lice i pružite vašoj koži luksuzan tretman koji zaslužuje. Osvežite i revitalizujte svoju kožu sa ovim posebnim proizvodom i postignite mladolik i zdrav izgled koji će vam izmamiti osmeh na lice.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

hodaklj
hodaklj (23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126261169