Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sheep Placenta tonirajuća krema za prirodni izgled

94 pregleda
4 želi ovaj predmet

Sheep Placenta tonirajuća krema za prirodni izgled

Cena: 1.460 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

hodaklj

hodaklj

(23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 50g
  • Posebna svojstva Antiage, Hidrantna
  • Proizvođač Tiande
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Sheep Placenta tonirajuća krema za prirodni izgled u tamnijem tonu je vrhunski proizvod za negu kože koji će vam pomoći da postignete blistav i prirodan ten. Ova specijalno formulirana krema sadrži dragoceni ekstrakt ovčje placente, poznate po svojim blagotvornim svojstvima za kožu.

Krema je dizajnirana da pruži blagu toniranost koži, istovremeno hidrirajući je i čineći je glatkom i mekanom. Njen tamniji ton je posebno pogodan za osobe sa srednjim i tamnijim tenom, dajući koži zdrav i blistav izgled.

Osim što pruža prirodan izgled, Sheep Placenta tonirajuća krema pomaže u zaštiti kože od štetnih spoljnih faktora zahvaljujući svom antioksidativnom dejstvu. Krema takođe pomaže u ujednačavanju tena, smanjenju vidljivosti sitnih nesavršenosti i obezbeđuje dugotrajnu hidrataciju.

Redovnom upotrebom ove kreme, vaša koža će izgledati svežije, blistavije i mladolikije. Krema se lako nanosi i brzo se upija, ne ostavljajući masni trag na koži.

Sheep Placenta tonirajuća krema za prirodni izgled je pogodna za sve tipove kože i ne izaziva iritacije. Njena formula je pažljivo prilagođena da pruži optimalne rezultate i zadovolji potrebe različitih tenova.

Uz praktično pakovanje od 50 g, ova krema je idealan proizvod za svakodnevnu rutinu nege kože. Postignite prirodan i blistav ten uz Sheep Placenta tonirajuću kremu za prirodni izgled, koja će vam doneti samopouzdanje i lep izgled.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

hodaklj
hodaklj (23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126261265