Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sheep Placenta regeneratvna krema protiv bora , 50 g

105 pregleda
4 želi ovaj predmet

Sheep Placenta regeneratvna krema protiv bora , 50 g

Cena: 1.460 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

hodaklj

hodaklj

(23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 50g
  • Posebna svojstva Antiage, Hidrantna
  • Proizvođač TianDe
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Sheep Placenta regenerativna krema protiv bora je visoko efikasan proizvod za negu kože koji će vam pomoći u borbi protiv znakova starenja i očuvanju mladalačkog izgleda. Ova specijalno formulirana krema sadrži dragoceni ekstrakt ovčje placente, poznate po svojim blagotvornim svojstvima za kožu.

Krema je namenjena posebno za smanjenje vidljivosti bora, fino izraženih linija i gubitka čvrstoće kože. Njena bogata formula intenzivno hrani kožu, pomaže u obnavljanju ćelija i podstiče prirodni proces regeneracije kože.

Redovnom upotrebom Sheep Placenta regenerativne kreme, vaša koža će postati vidno podmlađena, zategnuta i hidrirana. Krema će pomoći u poboljšanju teksture kože, smanjenju dubokih bora i očuvanju mladalačkog izgleda.

Ova krema je pogodna za sve tipove kože i ne izaziva iritacije. Njena formula je pažljivo prilagođena da pruži optimalne rezultate u borbi protiv bora i znakova starenja.

Uz praktično pakovanje od 50 g, Sheep Placenta regenerativna krema protiv bora je idealan proizvod za vašu svakodnevnu rutinu nege kože. Prepustite se blagotvornim svojstvima ovog proizvoda i postignite glatku, zategnutu i mladoliku kožu koja će vam doneti samopouzdanje i sjaj.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

hodaklj
hodaklj (23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126207449