Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Intezivni tretman Eye Mask & Phyto Essence 2 u 1

72 pregleda
1 želi ovaj predmet

Intezivni tretman Eye Mask & Phyto Essence 2 u 1

Cena: 3.700 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

hodaklj

hodaklj

(23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 0.284 kg
  • Posebna svojstva Antiage, Hidrantna
  • Proizvođač Tiande
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Tibetan Herbs Intenzivni tretman Eye Mask & Phyto Essence 2 u 1 predstavlja inovativni proizvod koji pruža sveobuhvatan tretman za područje oko očiju. Ovaj set sadrži 100 komada Eye Maska i 10 ml Phyto Essence seruma, koji zajedno pružaju nežnu i efikasnu negu kože.

Eye Mask je specijalno dizajnirana maska za područje oko očiju, koja je obogaćena blagotvornim biljnim ekstraktima iz tibetanske tradicije lečenja. Maska je oblikovana tako da pruža precizno prilagođeno tretiranje osetljive kože oko očiju. Formula ovih maski cilja na umirenje, hidrataciju i revitalizaciju kože, smanjujući vidljivost tamnih krugova, sitnih linija i oteklina. Osim toga, maska daje koži blistav i osvežen izgled.

Phyto Essence je bogati serum koji se koristi zajedno sa Eye Maskom kako bi pojačao efekat tretmana. Ovaj serun je obogaćen prirodnim fito-ekstraktima koji pružaju dodatnu hidrataciju i negu. Deluje sinergijski sa maskama, obezbeđujući dublju penetraciju hranljivih sastojaka u kožu i poboljšavajući ukupan tonus i teksturu kože.

Zajedno, Eye Mask i Phyto Essence pružaju potpunu negu za osetljivo područje oko očiju, pomažući vam da postignete svetliji, osvežen i blistav izgled. Redovna upotreba ovog 2-u-1 tretmana pomaže u obnavljanju i revitalizaciji kože oko očiju, čime se smanjuje vidljivost znakova starenja i umora.

Tibetan Herbs Intenzivni tretman Eye Mask & Phyto Essence 2 u 1 je odličan izbor za one koji žele da pruže posebnu pažnju koži oko očiju i postignu mladolik i svež izgled. Ovaj praktičan set od 100 Eye Maski i 10 ml Phyto Essence seruma obezbeđuje dugotrajnu negu i pruža vam osećaj luksuza u udobnosti vašeg doma.

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

hodaklj
hodaklj (23)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

25 pozitivnih ocena

Vrbas, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126260769