Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Heimish uljani balzam za čišćenje lica 50ml, neotvoreno

77 pregleda
3 želi ovaj predmet

Heimish uljani balzam za čišćenje lica 50ml, neotvoreno

Prodat!

Datum kupovine: 01.04.2024. u 19:28

Prodat po ceni: 399 RSD

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Aelaksandra

Aelaksandra

(1.396)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.335 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Zapremina 50ml
  • Posebna svojstva Hipoalergijska
  • Proizvođač Heimish
  • Namenjena je za Žene
  • Rok trajanja Predmet koji prodajem je u roku trajanja ili je trajanje neograničeno i može se bezbedno koristiti.

Odličan, divnog mirisa,
Idealno sredstvo za skidanje šminke za sve tipove kože, a naročito za osobe sa osetljivim i zahtevnim licem. Njegova nežna i lagana tekstura efikasno uklanja tragove šminke uz pomoć prirodnih ulja koja ulaze u njegov sastav, pri tom ne narušavajući normalnu pH vrednost vašeg lica.
Upotreba:
Na suvo lice kružnim pokretima umasirajte malu količinu sredstva za skidanje šminke, zatim dobro isperite mlakom vodom.
O Heimish:
Proizvodi koji će učiniti da uvek izgledate moderno i šik bez previše truda. Heimish je mlad koreanski brend, osnovan 2016. godine, u potpunosti fokusiran na isticanje ženske individualnosti i jedinstvenosti lepote svakog od nas. Ovo je brend koji će vas odmah izdvojiti iz mase, ističući vašu ličnost koliko i lepotu.
Tip / Nega kože:
Za sve tipove kože.
Ovo je proizvod mladog koreanskog brenda heimish, ali za kratko vreme postao je veoma popularan i tražen. Najsličniji je Clinique Take the day off balzamu po teksturi, ali je po sastavu dosta bogatiji, što mu može biti i minus jer se tako sužava lista onih kojima odgovara. Lagane je masne teksture koja se brzo topi pretvara u ulje i veoma lako razmazuje. Odlično otapa i skida svu šminkua. Omekšava kožu i ostavlja je glatkom. Nema masnog filma, ali opet, osetićete da ste ga koristili, neki trag ostaje.
Sadrži takođe ši buter, ekstrakte kokosa, citrusa i baš raznih biljaka – od ljiljana, jasmina, preko narcisa, ruže, irisa, lavande i isto tako nekoliko ulja poput citrusnih,čajevca, eukaliptusa itd. Zbog toga mislim da treba biti posebno obazriv ako vam je koža osetljiva, iako uglavnom nema nikakve negativne reakcije – naprotiv, veoma prija, posebno što je tako efikasan.
Pogodan je za sve tipove, a samim tim i za osetljivu kožu, ali i za osetljive oči. Dolazi u lepom, higijenskom pakovanju. Kada ga otvorite videćete još jedan zaštitni poklopac, a na njemu se nalazi špatula za lakše, čistije i lepše korišćenje.
Količine koje su potrebne za svaku primenu zaista su male, možda dva zrna graška, ali najbolje ćete sami proceniti koliko vam je potrebno i koje količine vam prijaju.



Sastav:
Ethylhexyl Palmitate, Cetyl Ethylhexanoate, PEG-20 Glyceryl Triisostearate, Polyethylene, PEG-8 Isostearate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Freesia Refracta Extract, Iris Versicolor Extract, Jasminum Officinale (Jasmine) Extract, Lilium Tigrinum Extract, Leontopodium Alpinum Extract, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Narcissus Pseudo-Narcissus (Daffodil) Flower Extract, Rose Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Lavandula Angustifolia

Uslovi prodaje prodavca

Plaćanje pre slanja, troškove poštarine snosi kupac.
Ne šaljem u inostranstvo.
Ne postoji mogućnost plaćanja pouzećem, osim u izuzetnim slučajevima.
Šaljem i CC pakete, ukoliko kupac želi tu opciju - jeftinija varijanta, poštarina je 200 dinara do 3kg težine.
Odeću i obuću ne šaljem kao preporučenu pošiljku (u pošti uglavnom ne prihvataju tu varijantu).
Knjige šaljem i kao preporučenu tiskovinu - u tom slučaju, kupac unapred uplaćuje i iznos za poštarinu, zajedno sa izlicitiranom sumom.
Lično preuzimanje kod Maxija na Aleksića mostu.

Prodavac

Aelaksandra
Aelaksandra (1.396)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3.335 pozitivnih ocena

Užice, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 130051477