Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

LP:Toma Bebić-Volite se ljudožderi N/Mint

1.043 pregleda
8 želi ovaj predmet

LP:Toma Bebić-Volite se ljudožderi N/Mint

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 30.07.2016. u 17:15

Kupljen za: 11.239 RSD

Broj ponuda: 18 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tomiccaslav

(151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

297 pozitivnih ocena

Valjevo, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Format LP

Media Condition: Near Mint (NM or M-)
Sleeve Condition: Very Good Plus (VG+)

Toma Bebić ‎– Volite Se Ljudožderi
Label:
Jugoton ‎– LSY 63051
Format:
Vinyl, LP, Album
Country:
Yugoslavia
Released:
1976
Genre:
Rock, Pop, Folk, World, & Country
Style:
Vocal,
A1 Neznanom Pomorcu
A2 Lanternista
A3 Nosač Br. 21
A4 Barba Filina Lula
A5 Pjesnikova Smrt
B1 Priča Agava
B2 Tajne Mora
B3 Dioklecijan
B4 Čovik Koji Se Smije
B5 Sjećanje
Arranged By – Josip Gerbus (tracks: A2, A3, B1, B5), Pavle Kolarov (tracks: A1, A4, A5, B2 to B4)
Backing Vocals – ŽKUD Filip Dević*, Klapa "Solin"
Design – Vladimir Kokan
Music By, Lyrics By – Toma Bebić
Musician – Alojz Medved, Ante Babeli, Ante Munitić, Benko Maržić, Bojan Beladović, Boro Vasić, Dragoljub Vasić*, Dragutin Vasić, Dražen Žanko, Enver Haliti, Franjo Seneš, Goran Sučić, Grgur Dražinić, Henrih Jarc, Ivan Oreb, Jakov Boldin, Josip Gerbus, Josip Škunca, Juraj Mikšec, Kamenko Tulić, Kuzma Bosnić, Lajoš Dožai, Ljubo Franković, Mate Carić, Mile Kazinoti, Miro Crnko, Miroslav Primažić*, Panajot Pankov, Pavao Nikolić, Pavle Kolarov, Stanko Keretić, Zlatko Brodarić, Đorđe Jajić, Željko Brodarić*
Performer – Put (4)
Producer, Conductor – Pavle Kolarov
Recorded By – Boris Dedić

Notes
Recorded at Studio RTV Centar Split, Autumn 1975.


--- Dodato 30.07.2016. 00:15 ---
Toma Bebić (Split, 6. 11.,1935. - 4. 2.,1990.), je bio hrvatski multidisciplinarni umjetnik.Prvu ploču Volite se ljudožderi snimio je 1975. na dva četverokanalna magnetofona, i bio je to prvi LP snimljen u Splitu. Na njemu se nalaze njegove festivalske pjesme i one koje su bile odbijane. Album je objavio u povodu dvadesetogodišnjice mature i posvećen je njegovim školskim prijateljima iz treće klase Mornaričko-tehničke podoficirske škole u Puli. Zbog toga je i naziv albuma na omotu obilježen pomorskim kodeksom, odnosno crtežima, zastavične signalizacije prometa. Drugi, rokerskiji album Oya Noya snimio je 1980. u Zagrebu s vrhunskim studijskim glazbenicima Branislavom Tivkovićem, Vedranom Botićem, Matom Došenom i ostalima. Zanimljivo je da je bubnjeve svirao Milo Vasić, današnji estradni pjevač poznat kao Jasmin Stavros.

Dalmacijom su se prepisivale, fotokopirale ili presnimavale Tomine rijetke zbirke i raritetne snimke. Mnogi su ga voljeli i cijenili, poneki ne. Oni koji su ga poznavali pričaju kako je bio iznimno pozitivna i plemenita osoba. Bebić je i pisao i pjevao za njih, za malog čovjeka, dobro se zafrkavajući s tadašnjom scenom i estradnjacima. Može se reći da je bio više hvaljen i poštivan u narodu nego u zabavno-umjetničkim krugovima. Većinu njegovih objavljenih zbirki financirali su vlasnici konoba, kafića, restorana, mesnica, obrtnici svih vrsta, uzvraćajući dobrotom za njegovu veliku ljubav i poštovanje.



--- Dodato 30.07.2016. 10:11 ---
VAŽNO:::::Pobednik aukcije uplaćuje iznos+poštarinu na tek. račun 105-0000405800090-05 AIK Banka .Paket šaljem preporučeno ili post-expresom...po dogovoru.Ako ste iz inostranstva,gledajte da to završite preko nekog prijatelja iz Srbije...Ako ne možete isuniti ove uslove nemojte licitirati...Srećno!!!!!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Pošta

Prodavac

tomiccaslav (151)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

297 pozitivnih ocena

Valjevo, Kolubarski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 48863391