Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LP HEROINA - Heroina (1985) NOVA, PERFEKTNA

89 pregleda
1 želi ovaj predmet

LP HEROINA - Heroina (1985) NOVA, PERFEKTNA

Cena: 29.999 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

REX_3x3

REX_3x3

(2.017)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.973 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Format LP
  • Žanr Rock
  • Poreklo Domaći izvođač
  • Godina izdanja 1986

format: LP
artist: HEROINA (Serbia, Yugoslavia)
title: Heroina
release date: 1985
label, Cat. No.: PGP RTB, 2121999
style: new wave / art rock / indie rock

Ploča: MINT (5), puštena jednom davno, i odložena na policu. Omot: veoma blizu da i on bude MINT, ali neka bude ocenjen sa NM (5-). PERFEKTAN PRIMERAK jednog od najređih srpskih rock albuma 80-ih.

Kultni novosadski bend HEROINA je malo zakasnio sa prviom (i jedinim) albumom, koji je izašao 1985, kada je već utihnula novotalasna euforija i kada su primat kod publike i medija preuzeli VALENTINO, CRVENA JABUKA i različite "Lepe Brene". Nekoj široj poipularnosti benda nije pomogao ni podatak da je u njemu pevao takođe kultni strip-umetnik Zoran Janjetov... pa je HEROINA ostala poznata samo u najužem krugu alter-rock frikova, koji su voleli LUNU, LA STRADU, KARLOWY VARY... - i HEROINU. No, kako su godine prolazile, rađali su se neki novi klinci koji su, najčešće preko interneta, saznavali za ovaj bend i nas starije "smarali" pitanjima o njemu... No, ploče ove grupe su bile toliko retke da je malo ko od novih klianca uspeo da je nabavi, a mi vršnjaci ovog bvenda i ove ploče smo se retko odlučivali da se lišimo ove uspomene iz mladosti. Retko se i pojavi neki priemrak u ponudi, a u ovakvom stanju, perfektnom, ne pamtim. Ploča, naravno, nije jeftina, jer je štampana u 1000 primeraka, prodata možda u 300-ak... - ali za prave kolekcioanre u kakve i sam spadam, cena nikad nije bila sprečavajući faktor u kompletiranju određenog dela kolekcije.

Zanimljivi su i podaci da su na ploči gostovali i Mitar Subotić - Suba (Rex Ilusivii), koji će kasnije sarađivati sa Milanom iz EKV, onda Caki Kravić (kasnije Balaševićev basista), bubanj je programirao Tomo In Der Mühlen (iz benda KARLOWY VARY, u kojem je bila Magi iz EKV). U kvalitet, inovativnost, energiju i izražajnost HEROINE se možete uveriti i preko video prezentacije koju sam postavio, ako vam već od ranije nije poznata njihova mala - ali vredna zaostavština.

A1 Mo:Mo
A2 Ljubav je zagonetka
A3 Vidim tvoj san
A4 Noć
B1 Heroina
B2 Zaigrajmo
B3 Legenda
B4 Sećanja
B5 Vreme može stati

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

OPŠTI USLOVI - VAŽE ZA SVE KUPOVINE - OBAVEZNO PROČITATI PRE KUPOVINE

************************************************
NE ŠALJEM U INOSTRANSTVO - SAMO PO SRBIJI

AT THIS MOMENT, DUE TO NEW CUSTOMS PROCEDURE, I CANNOT SHIP ABROAD.
************************************************

Nakon kupovine potrebno je uplatiti izlicitirani iznos na moj tekući račun koji ću vam dostaviti u poruci. Ukoliko Vam je lakše, možete odmah uplatiti i ptt troškove za slanje POST EXPRESSOM ili kao CC PAKET, ili ih možete platiti lično dostavljaču, prilikom prijema. O tome ćemo se dogovoriti i napisaću vam tačan iznos poštarine.

LIČNO PREUZIMANJE je u centru Beograda, po prethodnom dogovoru, na uglu Sarajevske (Hajduk Veljkov venac) i Nemanjine, kod nekadašnje radnje Borovo - Borelli, gde je sada pošta.

POUZEĆEM šaljem isključivo i samo kupcima sa kojima sam ranije uspešno sarađivao..

NE ŠALJEM PREDMETE KAO PREPORUČENA PISMA!!! Ukoliko vam to ne odgovara - nemojte kupovati kod mene. Znači, samo POST EXPRESS i CC PAKET:

PostNet plaćanje je takođe samo iznimno, ako baš ne možete da mi uplatite novac na račun, ali i o tome ćemo se dogovoriti PRE no što kupite predmet. Moguća je i uplata preko Western Uniona, Moneygrama, RIA, ili PayPala (ali kod Paypala sa dodatkom od 13% na cenu zbog njihovih sumanutih procizija).

FOREIGN CUSTOMERS - ALWAYS, ALWAYS, ALWAYS CONTACT ME BEFORE BUYING !!!!!+

Prodavac

REX_3x3
REX_3x3 (2.017)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.973 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131430773