Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

LP HELLER (1990) plavičasti logo, RETKO

120 pregleda
2 želi ovaj predmet

LP HELLER (1990) plavičasti logo, RETKO

Završena

Datum završetka: 29.03.2019. u 01:03

Početna cena: 14.999 RSD

Broj ponuda:

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

REX_3x3

REX_3x3

(2.014)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.957 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Format LP

format: LP (plavičasti logo) - ultra retko
bend: HELLER (Beograd/Zemun, Srbija)
album: Heller
izdavač: Ghoust House
godina: 1990
žanr: thrash metal

Najbolji srpski UG metal album 90-ih, koji sam svojevremeno objavio i na CD-u i kaseti, na etiketi Rock Express Records.

Mali broj kolekcionara zna da je omot izrađen u dve verzije, i to ne željom izdavača ili benda, već zbog različite štampe. Naime, svi ste videli omot gde je na crnoj podlozi odštampan plavičasto-metalizirani logo benda sa đavolkom.

Međutim, postojalo je 10-ak ploča kojen su imale BRAON LOGO. Na žalost, loša kamera tableta moje ćerke nije to mogla lepo da usnimi, ali to ćete se uveriti kada dođete po ploču. Znači, ova sa BRAON LOGOOM je danas jedinstvena, jer za neke koje sam znao, nestale su tokom ratnih godina.

U OVOJ AUKCIJI JE "STANDARDNO" IZDANJE SA PLAVIČASTIM LOGHOM KOJE SE JOŠ NEKAKO I MOŽE NAĆI. Ako stevzainteresovani za pravi raritet, pogledajte aukciju gde se prodaje ploča sa braon logom.

Ploča nikad nije puštena, apsolutno nova, nekorišćena, Omot je u odličlnom stanju kakvog je danas nemoguće naći.

Takođe u ponudi su i 2 test/pšromo ploče ovog opasnog albuma, pa svako rpema svojim afinitetima i budžetu može da dođe do jednog od najraritetnijih domaćih albuma
_____________________________________________________
Za ovu i druge poloče koje su skupe, prefiriram ličnu isporuku, kako se ploča ne bi oštetila prilikom transporta. Jednostavno, koliko god da je "ušuškana" u karton, uvek su moguće "povrede", pa se potrudite da je nekako lično preuzmete kod mene, u centru Beograda. Ili ako se opredelite za slanje poštom, preuzimate i pomenuti rizik, uz naravno sve moje angažovanje oko najboljeg mogućeg pakovanja.
_____________________________________________________

Pratite i moje druge aukcije. Posle više od 4 decenije kolekcionarstva, započeo sam prodaju kolekcije, pa će se na "tržištu" pojaviti retke stvari, mnoge nikad slušane ploče, promo izdanja koja sam dobijao kao urednik Rock Expressa i drugo "blago".

Kada god budem imao vremena, postavljaću raritetne i unikatne stvari koje sam dugo čuvao u svojoj arhivi. Pozicija urednika i vlasnika muzičkih novina i izdavačke kuće, kao i dugogodišnjeg kolekcionara (već 4 decenije) omogućila mi je da sam mogao da nabavljam mnoge extra raritetne muzičke naslove i formate.

Lagano se oslobađam dela bogate kolekcije...

Ako se ne prodaju na aukcijama, gde stavljam minimalne cene, premestiću ih na Kupindo po realnim cenama, pa nek tamo čekaju prave poznavaoce, sladokusce i kolekcionare. Znači, popusta i sniženja neće biti, osim (logično) za veće narudžbine i za stalne kupce.

ZNAČI, "POSLEDNJA CENA" je upravo ova koja je istaknuta kao početna licitaciona cena. Popusti i dogovori samo za veće kupovine.
_____________________________________________________
Serbian Metal, srpski metal, Hard Rock, Bloodbath, Demoniac, Bombarder, Rapid Force, Kraljevski Apartman, The Stone, May Result, Dead Joker

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

REX_3x3
REX_3x3 (2.014)

99,61% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.957 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 72716053