Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

LP BLOODBATH - Traumatic (1992) - NOVO, JEDINSTVENO

259 pregleda
6 želi ovaj predmet

LP BLOODBATH - Traumatic (1992) - NOVO, JEDINSTVENO

Završena

Datum završetka: 08.04.2019. u 00:59

Početna cena: 14.999 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

REX_3x3

REX_3x3

(2.026)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.996 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Format LP

format: LP, plastificirani omot, sa insertom
bend: BLOODBATH (Beograd, Srbija)
album: Traumatic Memories
izdavač: Explosive Rec.
godina: 1992
žanr: thrash/ death metal

Imao sam više ovih albuma koje nekad, sredinom 90-ih, niko nije hteo, posebno na vinilu, a danas se traže širom sveta i dostižu cenu višu i od 1000 EUR.

Svojevremeno sam dobio više ovijh ploča od Koleta Polzovića, kao razmenu za moja izdanja iz Rock Express Recordsa. Poslednje 4 neotvorene ploče sam sklonio i 20a- godina nakon toga, došao je trenutak da ploče nađu svoje nove domove.

2 ploče su brzo prodate preko Limunda, ostale su još 2, koje su u najboljem stanju, kao da su danas izašle iz fabrik.

PLOČE SU NOVE, ne MINT - nego NOVE, jer nikad nisu otvorene, a kamoli puštene, dobro čuvane.. - što ih čini jeinstvenim na svetu u ovakvom izdanju.

Ovu ploču nudim po početnoj ceni od 14.999 din, dok će poslednja biti ponudjena po početnoj ceni od 19.999 din. Ako se kojim slučajem ne prodaju, biće premeštene na Kupindo po realnoj ceni, koja danas u Srbiji iznosi 35.000 din - gde će čekati prave kolekcionare.
_____________________________________________________
Po meni, imajući u vidu stanje na domaćem i inostranom kolekcionarskom tržištu, kao i ponudu i potražnju, početna cena je dosta niža od realne, za ovu ploču u ovakvom stanju, ali da vidimo kakva će biti zainteresovanost kolekcionara.
___________________________________________________

Za ovu i druge ploče koje su skupe, prefiriram ličnu isporuku, kako se ploča ne bi oštetila prilikom transporta. Jednostavno, koliko god da je "ušuškana" u karton, uvek su moguće "povrede", pa se potrudite da je nekako lično preuzmete kod mene, u centru Beograda. Ili ako se opredelite za slanje poštom, preuzimate i pomenuti rizik, uz naravno sve moje angažovanje oko najboljeg mogućeg pakovanja.
_____________________________________________________

Pratite i moje druge aukcije. Posle više od 4 decenije kolekcionarstva, započeo sam prodaju kolekcije, pa će se na "tržištu" pojaviti retke stvari, mnoge nikad slušane ploče, promo izdanja koja sam dobijao kao urednik Rock Expressa i drugo "blago".

Kada god budem imao vremena, postavljaću raritetne i unikatne stvari koje sam dugo čuvao u svojoj arhivi. Pozicija urednika i vlasnika muzičkih novina i izdavačke kuće, kao i dugogodišnjeg kolekcionara (već 4 decenije) omogućila mi je da sam mogao da nabavljam mnoge extra raritetne muzičke naslove i formate.

Lagano se oslobađam dela bogate kolekcije...

Ako se ne prodaju na aukcijama, gde stavljam minimalne cene, premestiću ih na Kupindo po realnim cenama, pa nek tamo čekaju prave poznavaoce, sladokusce i kolekcionare. Znači, popusta i sniženja neće biti, osim (logično) za veće narudžbine i za stalne kupce.

ZNAČI, "POSLEDNJA CENA" je upravo ova koja je istaknuta kao početna licitaciona cena. Popusti i dogovori samo za veće kupovine.
_____________________________________________________
Serbian Metal, srpski metal, Hard Rock, Bloodbath, Demoniac, Bombarder, Rapid Force, Kraljevski Apartman, The Stone, May Result, Dead Joker

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express, Pošta

Prodavac

REX_3x3
REX_3x3 (2.026)

99,62% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

22.996 pozitivnih ocena

Beograd-Savski venac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 72698917