JELLY ROLL MORTON!LEGEND.JAZZ SNIMCI VOL 4 1929-30!5/5!

125 pregleda
2 želi ovaj predmet

JELLY ROLL MORTON!LEGEND.JAZZ SNIMCI VOL 4 1929-30!5/5!

Cena: 499 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

nonchalant

(1.038)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.241 pozitivna ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Kolekcionarski primerak
  • Format LP

KUPAC KOJI KUPI PLOČE U VREDNOSTI PREKO 4.000 DINARA U PERIODU OD 25 DANA DOBIJA POPUST 15% !!!

SVE PLOČE PRODAJEM PO FIKSNOJ CENI(MOGU SE KUPITI ODMAH) !
MOLIO BIH POŠTOVANE KUPCE DA POGLEDAJU SVE MOJE PLOČE NA LIMUNDU (700 - 800 PLOČA) JEDNOSTAVNIM KLIKOM NA OVAJ LINK :
https://www.limundo.com/Clan/nonchalant/SpisakAukcija_strana_1

LP JELLY ROLL MORTON & HIS RED HOT PEPPERS : THE SAGA OF MISTER JELLY LORD VOL. 4
(RETKO ORIGINALNO ITALIJANSKO PROMO(SA BELIM LEBLOM), IZDANJE ALBUMA IZ 1973. GODINE SA KOMPOZICIJAMA OD 1929. DO 1930. GODINE LEGENDARNOG JELLY ROLL MORTONA, JEDNOG OD LJUDI KOJI SU IZMISLILI JAZZ MUZIKU !!!!!)

STANJE OMOTA : 5 (EXCELLENT) (ODLIČNO)

STANJE PLOČE : 5 (EXCELLENT) (ODLIČNO)

OVO JE VOL.4 ALBUM IZ IZUZETNO MUZIČKI VREDNE EDICIJE „THE SAGA OF MISTER JELLY LORD“ LEGENDARNOG AMERIČKOG RAGTIME I JAZZ PIJANISTE I KOMPOZITORA JELLY ROLL MORTON-a !!!

ALBUMI IZ OVE EDICIJE, A IMA IH UKUPNO ŠEST, SU, ZAPRAVO, NAJZNAČAJNIJI I NAJBOLJI SNIMCI OVOG JAZZ VELIKANA, KOGA MNOGI SMATRAJU ČOVEKOM KOJI JE IZMISLIO JAZZ !!!

NAIME, 1926. GODINE MORTON JE POTPISAO UGOVOR SA ČUVENOM IZDAVAČKOM KUĆOM VICTOR(KASNIJE RCA VICTOR), KOJI MU JE OMUGUĆIO DA SNIMA I URADI ARANŽMANE U VICTOR STUDIJIMA U ČIKAGU I TAKO SU NASTALI OVI, DANAS FANTASTIČNO ZNAČAJNI I VREDNI SNIMCI JAZZ-a !!!

OVU GRUPU JE NAZVAO JELLY ROLL MORTON & HIS RED HOT PEPPERS, A U NJOJ SU, ZAPRAVO, SVIRALI NEKI VEĆ PRIZNATI VELIKANI JAZZ MUZIKE :
- KID ORY,
- BARNEY BIGGARD,
- JOHNNY DODDS
I DRUGI !!!!

O VELIČINI I ZNAČAJU JELLY ROLL MORTONA DOVOLJNO GOVORI DA JE PRVI SNIMIO JAZZ KOMPOZICIJU U ISTORIJI JAZZ MUZIKE („JELL ROLL BLUES“, 1915. GODINE), DA SE SMATRA PRVIM ARANŽEROM U ISTORIJI JAZZ MUZIKE, KAO I DA JE KOMPONOVAO NAJMANJE DESETAK KOMPOZICIJA, REMEK DELA, VEČITIH JAZZ STANDARDA !!!!!

OVAJ ALBUM JE, KAO I CELA EDICIJA IZDAT 1973. GODINE, A KOMPOZICIJE NA OVOM, VOL.4 ALBUMU SU SNIMLJENE OD 1929. DO 1930. GODINE !!!

IZDANJE JE RETKO ORIGINALNO ITALIJANSKO PROMO(SA BELIM LEBLOM) NA PRIVATNOJ IZDAVAČKOJ KUĆI JOKER !!!LP JELLY ROLL MORTON & HIS RED HOT PEPPERS : The Saga Of Mister Jelly Lord Vol. 4 (73, 29 - 30)
Joker M 3553(Plain white promo label)
EX/EX

Uslovi prodaje prodavca

KUPAC KOJI KUPI PLOČE U VREDNOSTI PREKO 4.000 DINARA U PERIODU OD 25 DANA OD DANA KUPOVINE PRVE PLOČE U JEDNOJ TURI DOBIJA POPUST 15%!!!

PLOČE ŠALJEM POSLE UPLATE NA MOJ TEKUĆI RAČUN.

KRAJNJI ROK ZA UPLATU JE 25 DANA OD DANA KUPOVINE, A UKOLIKO KUPITE VIŠE PLOČA ROK ZA UPLATU JE 25 DANA OD DANA KUPOVINE PRVE PLOČE OD TIH PLOČA.

20.DANA I 25.DANA OD KUPOVINE ŠALJEM KUPCU LJUBAZAN PODSETNIK ZA PLAĆANJE.

SVE PLOČE ŠALJEM U NOVIM SPOLJAŠNJIM ZAŠTITNIM FOLIJAMA I PORED TOGA ŠTO IH KUPUJEM POSEBNO I NOVIM UNUTRAŠNJIM KESAMA ZA PLOČE, JER TO SMATRAM LEPIM GESTOM POŠTOVANJA PREMA KUPCU.

PLOČE ŠALJEM IZUZETNO KVALITETNO I BEZBEDNO UPAKOVANE U KARTONSKE KUTIJE KOJE MI PRAVI PROIZVOĐAČ KARTONSKE AMBALAŽE PO DIMENZIJAMA SPECIJALNO ZA TU NAMENU I NE SNOSIM ODGOVORNOST ZA OŠTEĆENJE ILI GUBITAK POŠILJKE, MADA MI SE TO DO SADA NIKADA NIJE DOGODILO.

NE ŠALJEM PLOČE OTKUPNINOM(POUZEĆEM)!

NE ŠALJEM PLOČE U INOSTRANSTVO!

Prodavac

nonchalant (1.038)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

6.241 pozitivna ocena

Kruševac, Rasinski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 115397169