Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

PET CD DISKOVA - 4 KLASIČNA MIZKA I JEDAN POP

111 pregleda
0 želi ovaj predmet

PET CD DISKOVA - 4 KLASIČNA MIZKA I JEDAN POP

Cena: 600 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

jana1damjan2

(70)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Žanr Klasična muzika
  • Poreklo Strani izvođač

DISKOVI SU : 1.ČAJKOVSKI SIMFONIJE 4,5 I 6 I FRANĆESKA DI RIMINI SIMFONIJSKA FANTAZIJA. IZVODJAČU SU LONDONSKU SIMFONIJSKI ORKESTAR SA DIRIGENTIMA ANTAL DORATI, PIERRE MONTEUX I EGOR MARKEVITCH. IZDANJE DIAPAZON. DISK NIKADA NIJE UPOTREBLJEN, A PROGLAŠEN JE ZLATNIM DISKOM DIJAPAZONA. IZVODJENJA SU IZ 1960, 1962 I 1963.
2. PIJANISTKINJA CLAIRE-MARIE LE GUAY IZVODI KLAVIRSKU TRANSKRIPCIJU TRI STAVA IZ PETRUŠKE IGORA STRAVINSKOG (RUSKA IGRA, KOD PETRUŠKE I lA SEMAINE GRASS - NE ZNAM KAKO SE PREVDI KOD NAS). NA DISKU JE I DAFNES I KLOE MORISA RAVELA. TO JE BILA SVETSKA PREMIJERA INTEGRALNOG IZVODJENJA VERZIJE ZA KLAVIR. IZDAVAČ MUSIDISC FRANCE, KOJI JE DEO UNIVERSAL MUSIC.
3. KOMPILACIJA POD NASLOVOM NAJLEPŠI DELOVI RAZLIČITIH DELA I AUTORA KAO ŠTO JE IVAN FIŠER DIRIGUJE MALERA, DEO 5 .SIMFONIJE, ILI DVORŽAK, VAGNER, BRAMS....DISK NOSI NAZIV MESEC MUZIČKIH EMOCIJA, IZDANJE JE FRANCUSKOG ČASOPISA DIJALASON, IZ JANUARA 2014. NEKORIŠĆEN.
3. ALT SAKSOFONISTA TOMISLAV ŽUŽAK IZVODI DELA HRVATSKIH KOMPOZITORA ZA OVAJ INSTRUMENT I TO DELA DUBRAVSKA DETONIJA (MALA RAZBIJENA SVITA ZA ALT SAKSAFON), ANDJELKO KLOBUČAR (SONATA ZA ALT SAKSAFON I KLAVIR),KREŠIMIR SELETKOVIĆ (PORTRETI ZA ALT SAKSOFON) I GORDAN TIDOR VALCER ČETIRI TONA ZA ALT SAKSOFON). DISK IZDALA KUĆA KANTUS. NIJE NI OTPAKOVAN.
4. OLIVER MANDIĆ I CEA RAŽNJATOVIĆ - VREME ZA LJUBAV ISTIČE. IZDALA KOMUNA. MALO KORIŠĆENO.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Lično preuzimanje i lično plaćanje

Prodavac

jana1damjan2 (70)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

81 pozitivna ocena

Beograd-Voždovac, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 126207593