Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Sat + Bežične slušalice

50 pregleda
1 želi ovaj predmet

Sat + Bežične slušalice

Cena: 3.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

Vukasinn123

(2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3 pozitivne ocene

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Za model Android, Apple
  • Za proizvođača Polo Smart, RelaxTeam

Osvežite svoj stil i unapredite svoj životni stil sa našim paketom koji uključuje elegantni sat i bežične slušalice! Uz kombinaciju tehnologije i sofisticiranog dizajna, ovo je paket koji ne samo da će poboljšati vašu svakodnevicu, već će je i učiniti zabavnijom.

Sat nije samo modni dodatak, već vaš lični asistent. Sa funkcijama kao što su brojanje koraka, alarm, povezivanje sa telefonom i čitanje poruka, kao i brojač otkucaja srca, ovaj sat je vaš saveznik za održavanje zdravog i aktivnog načina života. (Sat nema mogućnost da bude sa Srpskom jeziku). Sat se puni na taj način da se skine jedan deo narukvice i direktno se ukljuci u punjač, kabl nije potreban.

Bežične slušalice omogućavaju vam da uživate u omiljenoj muzici ili pozivima bez ograničenja. Sa jasnim zvukom i udobnim dizajnom, ove slušalice su savršen pratilac tokom vaših dnevnih aktivnosti. Slušalice imaju aktivaciju zaustavljanja i puštanja muzike na dodir, i dolaze sa kablom za punjenje.

Budite u koraku sa modernim životom i uživajte u besprekornom iskustvu koje pružaju sat i bežične slušalice. Ova kombinacija stila i funkcionalnosti čini ih savršenim poklonom za sebe ili za nekoga koga volite. Nabavite svoj paket danas i transformišite svoj svakodnevni život na bolje!

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

Vukasinn123 (2)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

3 pozitivne ocene

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 131852905