Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Mpow HC5 bezicne bluetooth slusalice BT 5.0 NC

248 pregleda
1 želi ovaj predmet

Mpow HC5 bezicne bluetooth slusalice BT 5.0 NC

Cena: 5.290 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

Bojand89

(1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Nekorišćeno
  • Za model <
  • Za proizvođača Apple, Samsung

Stanje novo, uvoz Svajcarska

NAPREDNA BLUETOOTH TEHNOLOGIJA: Superioran Kualcomm V5. 0 Bluetooth čip za stabilnu vezu i rastojanje do 50ft/15m između vašeg uređaja sa Mpov HC5 Bluetooth slušalicama. Dvostruko Bluetooth povezivanje sa dva uređaja istovremeno za pozive i muziku. Besprekoran prelazak sa rada na opuštanje.


KRISTALNO JASAN ZVUK I MIKON KOJI PONIŠTAVA BUKU: HD glas za kristalno čiste pozive i muziku za bolju koncentraciju na razgovor. Ove bežične slušalice sa CVC8. 0 mikrofon za poništavanje buke za praćenje i suzbijanje ambijentalne buke za ispunjavanje zahteva otvorenih kancelarija i na otvorenom, rotirajući dizajn za 270° koji odgovara levom ili desnom uhu. Savršeno za Skipe ćaskanje, konferencijske pozive, pozivni centar, vebinar. Napomena: Dugme za isključivanje zvuka može da se koristi samo na mobilnom telefonu, ako treba da ga isključite na Skipe-u ili drugom softveru za pozivanje na računaru, podesite ga putem softvera.

DUGA VEK BATERIJE I CEODNEVNA UDOBNOST: Mpov HC5 kancelarijske bežične slušalice podržavaju do 22 sata za razgovor u toku punjenja od 1.5-2 sata, preko 200 sati u režimu pripravnosti, uvek spremne da odgovore ili upućuju pozive bez upotrebe ruku. Izuzetno mekani kožni jastučići za uši sa unutrašnjim podlogama od memorijske pene i dizajnom na uhu za pružanje celodnevne udobnosti u pokretu. Podesiva kožna traka za glavu za personalizovano pristajanje. Štaviše, čašice za uši koje se mogu okretati za 90 stepeni čine poslovne slušalice savršenim za skladištenje koje štedi prostor.

BEŽIČNI/ŽIČNI REŽIM OPCIONALNO: Mpov HC5 bežične Bluetooth slušalice rade sa uobičajenim aplikacijama za pozivanje za računare, tablete i mobilne telefone. 3. 5mm audio kabl upakovan za rad sa vašim uređajima koji nemaju Bluetooth funkciju ili sami pripremite Bluetooth prijemnik.

PODEŠAVANJE POZIVA / MUZIKE NA RAČUNARU I SOFTVERU KAKO JE SKIPE, ZOOM, MS TEAM, ETC: Povezane slušalice sa računarom, uđite u kontrolnu tablu ---- Zvuk --- Postavite Bluetooth hands-free audio kao podrazumevani audio uređaj. Postavite Bluetooth audio ulazni uređaj kao podrazumevani mikrofonski uređaj. Kada je ispravno podešen, potvrdite da je podrazumevani uređaj vašeg softvera za pozivanje takođe ispravno podešen (ako nema zvuka za prvu upotrebu, dvaput kliknite na MFB da biste aktivirali slušalice). Ako želite da slušate muziku na Vindovs sistemu, sledite dole navedene korake: uđite u Kontrolnu tablu ---- Zvuk --- Postavite Bluetooth Audio Renderer kao podrazumevani audio uređaj. Postavite Bluetooth audio ulazni uređaj kao podrazumevani mikrofonski uređaj.
A11

-
Za sva pitanja u vezi proizvoda slobodno me kontaktirajte. Moguće je i lično preuzimanje na teritoriji Novog Sada uz prethodni dogovor. Kupac plaća poštarinu!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Pouzećem, Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Prodavac

Bojand89 (1.013)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.183 pozitivnih ocena

Novi Sad, Južnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 119626569