Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Sony Xperia Z5 premium - dual sim

435 pregleda
5 želi ovaj predmet

Sony Xperia Z5 premium - dual sim

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 18.01.2019. u 21:57

Kupljen za: 12.000 RSD

Broj ponuda: 1 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

tijanakiki

(334)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

763 pozitivnih ocena

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Sony
  • Model Z5 premium
  • Operativni sistem Android
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

Telefon star oko 2,5 god, ima tragove koriscenja sto se vidi na slikama, ima zastitno staklo napred, non stop je bio u zastitnoj silikonskoj masci ali ne znam kako je uspeo po coskovima da se oljusti. Uz telefon ide original punjac , kabal sam drugi kupio sto se vidi na slici jel mi je njegov ostao na letovanju, kupio sam ga novog i placen je 69500 din, postoji i slika racuna na jednoj slici. Jedina mana na tel je sto se pojavila zuta linija na ekranu pre 6 meseci ali tu normalno radi tac, kome ne smeta eto tel za male pare, da napomenem da telefon odlicno radi i ne baguje. Na oglasima se krece po 150e. Ako neko ima neko pitanje u vezi tel nek pise a ja cu odg u najkracem mogucem roku, srecna kupovina.

--- Dodato 15.01.2019. 18:24 ---
zaboravio sam da napomenem da izlaz za slusalice nekad radi nekad ne

Uslovi prodaje prodavca

kupac snosi troskove postarine, Na Kosovo saljem ali tek posle uplate na tekuci racun. Od kupca ocekujem da se prvi javi radi potvrde adrese itd.Zamolio bi kupce da postuju pravila limunda i da se jave posle isteka licitacije, ako se ne jave u roku smatracu da je kupac odustao od kupovine i dati negativnu. Hvala

Prodavac

tijanakiki (334)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

763 pozitivnih ocena

Inđija, Sremski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 73061137