Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Samsung Galaxy S7 edge

1.014 pregleda
14 želi ovaj predmet

Samsung Galaxy S7 edge

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 13.07.2018. u 01:43

Kupljen za: 12.010 RSD

Broj ponuda: 52 ponude

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

ljilja24

(173)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

221 pozitivna ocena

Doljevac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Samsung
  • Model S7 edge
  • Operativni sistem Android
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

Ovako. Telefon je sluzio za licno koriscenje, star je nekih dve godine. Pre par meseci mi je ispao i polomnjen je bio ekran. Mogao je da se koristi ali je zamenjeno staklo (ne lcd) ali je ponekad pola ekrana treperilo. Nakon menjanja ekrana, retko kad da treperi, moze da se koristi telefon ali je ipak ostala mala crna fleka koja se ne siri niti slicno, samo tako stoji (mesto na kom je bio polomnjen). Opravka je placena 80€ majstor koji je menjao, zamutio je malo prednju kameru (hteo je da ga otvori i obrise je) ali nije bilo vremena za to inace moze to i sad da se uradi, ne kosta vise od 500 dinara da se to sredi. Telefon je original, za specifikacije mozete pogledati na interenetu. Dodatna pitanja postavite ovde na Limundu.
Telefon prodajem kao neispravan samo zbog toga sto se desi da ponekad treperi ali mislim da to nije toliko strasno, moze da se koristi. Stize bez opreme, znaci samo telefon se prodaje. Jedino kutiju mogu naknadno da posaljem za nekih mesec dana posto je telefon kupljen u Parizu, tamo je i ostala. Pa kad idem opet da je donesem.
Srecna licitacija!
Pogledajte i moje ostale licitacije

Uslovi prodaje prodavca

Prodavac

ljilja24 (173)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

221 pozitivna ocena

Doljevac, Nišavski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 67687057