Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Prodajem telefon Xiaomi A2Lite 4GB+64GB - Android 10.

54 pregleda
0 želi ovaj predmet

Prodajem telefon Xiaomi A2Lite 4GB+64GB - Android 10.

Završena

Datum završetka: 15.04.2024. u 10:39

Početna cena: 10.000 RSD

Broj ponuda:

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

BenedettiMario

(55)

66,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

63 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Model A2Lite 4GB+64GB
  • Proizvođač Xiaomi
  • Operativni sistem Android
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

Prodajem telefon Xiaomi A2Lite 4GB+64GB. Android 10. Može 2 sim cartice + mikro memoriju. Ima srpski jezik. Očuvan. Ima svoju kutiju i punjač sve lepo očuvano. Na telefonu je zaštitno staklo očuvano. Uz telefon prodajem još potpuno nova zaštitna stakla 2 komada, zaštitnu foliju za kameru, kao i dve futrole. Od kojih je jedna (plava) potpuno nova, a druga(roze) polovna. Prodajem sve u paketu jer je sve specifično za taj model telefona. Plus poklon: još jedna polovna futrola (teget)

Uslovi prodaje prodavca

VAŽNO!!!!!!!

Dogovor isključivo preko Limundo poruka. Ko kupi plaća poštarinu.

Rok za dogovor je 2 dana , još 3 dana je određeno za uplatu izlicitiranog- kupljenog predmeta (ukoliko je naznačeno plaćanje pre slanja) i 3 dana za slanje predmeta. Ukupno 8 dana .

Budite fer kupac


Zadovoljan i fer kupac u 7 koraka.

Želite da kupite baš taj predmet!
1. Pročitajte dobro opis predmeta i vidite ponuđene načine slanja i plaćanja predmeta.
2. Razmislite da li ćete imati novca da platite u propisanom roku (5 dana od dana završetka je krajnji rok za plaćanje predmeta) ili vreme da predmet lično preuzmete u roku od 8 dana od kraja .
3. Pročitajte opis predmeta kao i načine i troškove slanja i plaćanja.
Odgovaraju vam → onda nudite. Ipak vam nešto nije jasno → prvo postavite pitanje prodavcu (opcija pitanje za prodavca se nalazi na svakoj aukciji) i sačekajte njegov odgovor. Nakon dobijanja odgovora odlučite da li ćete nuditi na aukciji.

Pobedili ste na aukciji
4. Prvi kontaktirajte prodavca (rok je 2 dana), preporučujemo da to bude putem Limundo poruka. Objasnite koji bi vam način plaćanja i isporuke najviše odgovarali, od onih koje je prodavac ponudio na aukciji. Rok za plaćanje predmeta je ukupno 5 dana od kraja .

Dogovorili ste se sa prodavcem
5. Ispoštujte do kraja dogovor. Vodite računa da se kupoprodaja do kraja obavi u propisanom roku (8 dana). Ako je nešto “iskrslo” i ne možete ispuniti svoju stranu dogovora, odmah obavestite prodavca o tome i objasnite razloge zbog kojih morate odložiti kupopoprodaju.

Predmet je stigao!
6. Kada otvorite paket pregledajte predmet i utvrdite da li je u stanju koje je opisano na aukciji. Sve je u redu → javite članu da je stigao predmet ili ga samo ocenite pozitivno.
Predmet nije u stanju koje je opisano → Kontakitrajte prodavca i objasnite mu da predmet ne odgovara opisu. Detaljno opišite šta nije u redu i ukoliko su vidljiva oštećenja slikajte predmet.
Obavestite prodavca da ste spremni da vratite predmet, a da on vama vrati novac. Detaljnije uputstvo za rešavanje ovakvog nesporazuma nalazi se na strani:
http://www./Pomoc/Put-do-resenja-nesporazuma/638#2

Ocenite člana
7. Sve je u redu sa predmetom → odmah ocenite prodavca. Nemojte ocenjivati negativno prodavca dok ne pokušate da rešite problem.

Prodavac

BenedettiMario (55)

66,67% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

63 pozitivnih ocena

Pančevo, Južnobanatski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 132051341