Motorola Moto G6 Play - 3GB/32GB/OC/13+8MP/dual-sim

141 pregled
4 želi ovaj predmet

Motorola Moto G6 Play - 3GB/32GB/OC/13+8MP/dual-sim

Trenutna ponuda: 6.798 RSD

6.798 RSD minimum Dozvoljen je samo unos celih brojeva

8 dana, 10 sati 05.12.2021. u 13:56 0 ponuda

Cena: 6.799 RSD

Kupi odmah

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

bo86ki

(948)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.393 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Model G6 play
  • Proizvođač Motorola
  • Operativni sistem Android
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

Stanje telefona je prikazano na slikama, ima manjih tragova koriscenja, uglavnom na coskovima telefona, dok je prednja strana kao nova.
Telefon je potpuno ispravan, sve radi kako treba, baterija odlicna, ekran i touch bez ostecenja.
U pitanju je verzija sa 3GB RAM i 32GB interne memorije + slot za micro SD karticu, octa core procesor, dual-sim (oba slota su sim-free), zadnja kamera 13mpix, prednja 8mpix, ekran 5.7", senzor za otisak prsta, Android 9, brzo punjenje itd.
Telefon se prodaje bez punjaca i druge opreme.
Srecna licitacija!

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), Lično
  • Slanje Lično preuzimanje, Post express

Molim da pročitate sledeće i uzmete u obzir pri učestvovanju na mojim aukcijama:
- U slučaju bilo kakvih nejasnoća, molim kupce da pitaju sve što ih interesuje PRE LICITIRANJA. Reklamacije po pitanju nečega što je navedeno u opisu, odgovorima na pitanja ili prikazano na fotografijama ne prihvatam.
- Fizičko stanje predmeta se vidi na fotografijama koje su visoke rezolucije. Opisi su dati na osnovu subjektivnih zapažanja, neko može imati drugačije viđenje, ali zato služe fotografije i mogućnost postavljanja dodatnih pitanja radi pojašnjenja.
- Za predmete koji se prodaju kao polovni ne dajem garanciju, izuzev ako to nije navedeno u aukciji.
- Za predmete koji se prodaju u kategoriji NEISPRAVNO, gde često stoji i premisa „neispitano“ i „bez prava na reklamaciju“ važi upravo to, kupuju se bez prava na bilo kakvu reklamaciju. Reč je o uređajima koji su neispravni ili neispitani u potpunosti zbog nemogućnosti, oštećenja, nedostataka i dr.
- Preuzimanje predmeta je isključivo prema navedenom u aukciji. Ne šaljem pouzećem ili mimo navedenog, osim izuzetnih slučajeva i ukoliko procenim da može (npr.kupac ima veliki broj pozitivnih ocena a živi na velikoj udaljenosti od banke, pošte itd).
- Pri ličnom preuzimanju, kupac uzima predmet ISKLJUČIVO na mojoj adresi, proverava ga i ukoliko predmet odgovara opisanom, plaća i predmet otuđuje, bez daljih reklamacija. U slučaju preuzimanja putem kurirske službe, rok za eventualne reklamacije je 24h od momenta prijema pošiljke. Reklamacije upućene nakon nekoliko dana ne prihvatam.
- U slučaju reklamacije, kupac vraća predmet nazad, zapakovan u istoj ambalaži i o svom trošku. Nakon prijema predmeta i provere da li odgovara staju u kakvom je poslat, kao i da li je reklamacija osnovana, novac se vraća kupcu na isti način kako je predmet i plaćen. Vraća se isključivo iznos koji je izlicitiran, ne vršim povraćaj po osnovu PTT troškova koje je kupac platio.
- Razloga za nepoverenje radi povraćaja novca nema, s obzirom da je kupac maksimalno zaštićen pomoću Limundo Zaštite o kojoj se možete detaljnije informisati na linku: https://pomoc.limundo.com/hc/sr/articles/202510692-Limundo-za%C5%A1tita-za-kupce
- Svaki dogovor je moguć uz konstruktivan pristup problemu. Ako nešto možemo rešiti, rešićemo na normalan način i dogovorom. Ko želi da zaobiđe dogovor i po svaku cenu istera svoje uz pretnju negativnom ocenom, može je slobodno odmah dati i smatrati da više nema mogućnosti dogovora.
- Tokom skoro decenije kupoprodaje na Limundu, gore navedeni uslovi su neophodni usled nedefinisanosti pojedinih slučajeva u Limundo pravilniku a sve iz razloga kako bi se izbegla kasnije nesuglasice. Ukoliko nekome uslovi nisu prihvatljivi, molim da ne učestvuje na mojim aukcijama.

Prodavac

bo86ki (948)

100% pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

1.393 pozitivnih ocena

Beograd-Palilula, Grad Beograd, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 106597617