Dragi Limundovci, ukoliko ne stignete da dopunite svoj Limundo račun pre praznika, to možete učiniti i u periodu kada ne bude radio platni promet svojom platnom karticom.

Iphone 6s 16GB Silver

1.118 pregleda
8 želi ovaj predmet

Iphone 6s 16GB Silver

Cena: 13.000 RSD

Kupi odmah

Cena Vam je previsoka? Dajte svoju ponudu za predmet!

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

nik__87

(486)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

758 pozitivnih ocena

Požega, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Apple
  • Model Iphone 6s 16GB Silver
  • Operativni sistem iOS (Apple)
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

Telefon je u potpunosti ispravan i spreman za koriscenje, bez skrivenih mana. Jedino sto na telefonu ne radi, tj. ne moze da se podesi je otisak prsta i zbog toga izbacuje obavestenje, koje se vidi samo kada se upali telefon (ima na jednoj od slika)... A razlog za to je sto je zamenjen ekran i tom prilikom mi je majstor rekao da to nece raditi... Ekran je orginalan, znaci nije kineski, ima zastitno staklo koje je malo osteceno (vidi se na slici)... Telefon je otkljucan na sve mreze (sim free) i otkljucan je na ICloud u... stanje baterije je solidno, takodje mi je majstor rekao da je njena iskoriscenost 75%... Ima vrlo sitne tragove koriscenja i par sitnih ogrebotina sto je normalno, jer se dugo koristi...Uz telefon ide punjac i kabal (punjac nije orginalni, ali nasao sam zamenski sa identicnom amperazom... Telefon je dugo kod mene, razlog prodaje je kupovina novog modela...

--- 14.02. 07:03 prodavac je promenio načine plaćanja ---

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja)
  • Slanje Post express

Robu saljem iskljucivo nakon uplate na moj tekuci racun. Postarinu placa kupac. Ocekujem da se kupac javi u roku od 2 dana da se dogovorimo oko slanja. MOLIM NEOZBILJNE DA NE LICITIRAJU I PAZLJIVO PROCITAJTE USLOVE PRODAJE!!! Ne odgovaram za ostecenja u transportu.

Prodavac

nik__87 (486)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

758 pozitivnih ocena

Požega, Zlatiborski okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 98717197