Apple iPhone 7/32gb/sim free/sa greskom

1.457 pregleda
12 želi ovaj predmet

Apple iPhone 7/32gb/sim free/sa greskom

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 24.10.2017. u 16:40

Kupljen za: 13.009 RSD

Broj ponuda: 55 ponuda

Preko 15 miliona uspešnih kupovina

Prodavac

avgusta

(210)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

252 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Neispravno
  • Proizvođač Apple
  • Model iPhone 7
  • Operativni sistem iOS (Apple)
  • Operater Radi sa svim karticama (SIM Free)

ZBOG NEOZBILJNIH I NEODGOVORNIH CLANOVA PONOVO NA AUKCIJI. MOLIM PROCITAJTE OPIS TELEFONA PRE ODLUKE DA UCESTVUJETE NA OVOJ AUKCIJI.
Telefon ima neku sistemsku gresku. Malo radi,pa se zakoci/zamrzne. U celosti, kako se sada ponasa skoro da ga nije moguce koristiti. Glavnu kameru je jako tesko pokrenuti,i kada se pokrene, u kamera modu bude 5-10 sekundi, pa izadje iz kamere. I tako iznova. Prednju kameru nikako nisam uspela aktivirati. Bivsi vlasnik mi je rekao da j3 sve bilo dobro dok mu nije jednom ispao i ostetio se displej. Odneo ga je u servis da mu zamene displej,i posle toga vise nije radio kako treba. Covek je odustao od natezanja sa servisom,i prodao mi ga je ovako,sa svim opisanim stanjem i greskama. Verovatno ga neki dobar serviser moze osposobiti i doterati u normalno stanje. No ovaj telefon se prodaje u ovom stanju,sa opisanim greskama,pa ko misli da moze da ga resi, moze napraviti dobar pazar. Punjenje,wifi,svi tasteri,otisak prsta,zvucnici,mikrofon,sve radi. Nema icloud,ja sam ga resetovala i obrisala sav sadrzaj iz njega i podigla sistem kao na novom telefonu. Otvoren je za sve mreze,mada ako sam dobro razumela,telefon je pre oko godinu dana uzet u vip-u. Od opreme nema nista,ali ima original njegovu kutiju. Garantujem da je original. Za sva pitanja stojim na raspolaganju,ako budem znala odgovoricu. Kontakt iskljucivo preko limundo poruka.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Post express, Pošta

Nisam serviser ,kupim telefon pojedinacno u zatecenom stanju,proverim sve sto se moze proveriti,i stavim ga u prodaju sa najboljim opisom koliko je moguce. Od servisiranja mogu jedino da zamenim masku...Sve sto je dirano unutar kupljenog telefona, ako je dirano, dirao je neko pre mene.

Moguc dogovor slanja pouzecem,no to vazi samo za clanove sa vise od njamanje 30 pozitivnih,i bez negativnih. Za clanove sa negativnim ocenama, za njih vazi samo: PRVO UPLATA NA RACUN pa slanje 

Predmet mozete da vratite ako ste nezadovoljni po zakonu o zastiti potrosaca gde vi placate postarinu za vracenu robu i saljete bez otkupa da bih proverila da li je u istom stanju kao sto sam ja vama poslala i nakon toga ja vam uplacujem na vas tekuci racun. Ako vam uslovi ne odgovaraju nemate obavezu da kupite 
Paznja: ovo se NE odnosi za robu koja je oznacena da se prodaje kao NEISPRAVNA. 
Smatram da ste samom kupovinom pristali na moje uslove prodaje.

Prodavac

avgusta (210)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

252 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 60522097