Nova cena za slanje predmeta putem "City Express na Limundu" opcije iznosi 286 din. za predmete težine do 20kg i uključuje obaveštenje o pošiljci putem Viber poruke. Iskoristite povoljne cene dostave, pogledajte sve predmete na kojima prodavci nude ovaj način slanja.

Apple iPhone 6S/16gb/no iclaud/NO sim free

1.482 pregleda
17 želi ovaj predmet

Apple iPhone 6S/16gb/no iclaud/NO sim free

Prodat na aukciji!

Datum kupovine: 24.10.2017. u 22:22

Kupljen za: 25.000 RSD

Broj ponuda: 67 ponuda

Saznajte više o Limundo zaštiti

Prodavac

avgusta

(210)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

252 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca

Detalji predmeta

  • Stanje Polovno
  • Proizvođač Apple
  • Model iPhone 6S
  • Operativni sistem iOS (Apple)
  • Operater Radi sa karticom jednog operatera (zaključan)

Molim da za ovaj telefon licitiraju samo clanovi koji znaju sta kupuju. Radi se o telefonu koji je mrezno zakljucan na t-mobile madjarsku mrezu. Znaci,da biste ga ovde koristili sa nasom karticom potrebno je ili dekodiranje,ili r-sim ulozak koji u principu uradi neku vrstu dekodiranja telefona. Ko se razume on zna o cemu se radi. Na telefonu nije ukljucena nikakva zastita,ni icloud, ni bilo kakva druga zabrana koriscenja. Telefon je legalan,nije na crnoj listi niti je ukljucena opcija "pronadji moj iphone". Imate takodje i sliku gde se vidi provera stanja istog sa ime brojem. Telefon je u potpunosti ispravan i radi odlicno. Baterija mu je odlicna,jer sam ga ja testirala najmanje 2-3 sata i za to celo vreme je potroseno svega 10-12% baterije. Wifi,obe kamere,svi zvucnici,mikrofon,punjenje,dodirni ekran,svi tasteri, otisak prsta,vibracija,sve radi odlicno. Memorija uredjaja je 16gb. Dok sam ga testirala na googlu i youtube, ponudio mi je da azuriram/uradim update softwera,ali nisam ga odradila. Ko zeli zaista mocan telefon,a da ga dobije povoljno ovo mu je prilika. Ali NAPOMINJEM, neka se raspita,ako sam ne zna,kako funkcionise r-sim i gde moze moze da se nabavi. Ja licno nemam iskustva iz te sfere. Garantujem da je sve navedeno istinito,da je telefon original i da ispravan. Uz telefon ide kabel i strujni adapter.

Uslovi prodaje prodavca

  • Plaćanje Tekući račun (pre slanja), PostNet (pre slanja), Ostalo (pre slanja), Pouzećem
  • Slanje Post express, Pošta

Nisam serviser ,kupim telefon pojedinacno u zatecenom stanju,proverim sve sto se moze proveriti,i stavim ga u prodaju sa najboljim opisom koliko je moguce. Od servisiranja mogu jedino da zamenim masku...Sve sto je dirano unutar kupljenog telefona, ako je dirano, dirao je neko pre mene.

Moguc dogovor slanja pouzecem,no to vazi samo za clanove sa vise od njamanje 30 pozitivnih,i bez negativnih. Za clanove sa negativnim ocenama, za njih vazi samo: PRVO UPLATA NA RACUN pa slanje 

Predmet mozete da vratite ako ste nezadovoljni po zakonu o zastiti potrosaca gde vi placate postarinu za vracenu robu i saljete bez otkupa da bih proverila da li je u istom stanju kao sto sam ja vama poslala i nakon toga ja vam uplacujem na vas tekuci racun. Ako vam uslovi ne odgovaraju nemate obavezu da kupite 
Paznja: ovo se NE odnosi za robu koja je oznacena da se prodaje kao NEISPRAVNA. 
Smatram da ste samom kupovinom pristali na moje uslove prodaje.

Prodavac

avgusta (210)

Bez pozitivnih ocena u poslednjih 12 meseci

252 pozitivnih ocena

Subotica, Severnobački okrug, Srbija

Svi predmeti prodavca
Predmet: 60522013